Donk
Yunus
Mitroglu - son 15 dakika

Marcao Luyindama Emre Akbaba Onyekuru Diagne Emre Taşdemir

Terimin transferleri değil mi?

Bu takım terimin değil de aykut kocamanın mı?

Geçen günde bu konu açıldı ve ben de aynı tepkiyi verdim.

En çok kullanılan 15 oyuncunun 10'u Terim'in ya bu dönem gelişinde alınan ya da önceki döneminden kalan adamlar.

Muslera, Marcao, Luyindama, Emre, Ndiaye(yazın tekrar aldırdı), Emre, Onyekuru, Diagne.

Sahadaki 11'in 8 tanesi hocanın oyuncusu.

25 kişiyi baştan yenileyince mi hocanın takımı olacak anlamıyorum.

Bu takım sampiyon olamaz acık ve net.
Bu isteksizlik ikinci yarı devam ederse macları takip etmeye gerek yok

Onyekuru yerine Selçuk ya da donk ile baslasa bu kadar kötü oynamaz di takım rezalet karşı takımın daha çok pozisyonu var

Kadromuz kötü bizim kabullenmek lazım, Terim'in de bazı noktalarda yapacak birşeyi yok.

Takımda orta saha diye birşey yok. Kanatlar çok aksıyor. Bireysel bazı performanslar bizi kurtarıyor onun dışında hiç yokuz. Ama sorunun en büyük kısmı kalitesiz oyuncu topluluğu.

Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rakip takım da Barcelona ve orta saha da modric de bruyne var

Ben anlamıyorum ne oynuyoruz bu oyunla olmaz gençler. Bi de ya 8 yıl oldu şu stad açılalı ışıklandırmada mı sorun var acayip takığım bu meseleye pintilik etmeyin açın sonuna kadar şu ışıkları tribünler görünmüyor gözüm bozuldu maç izlerken.

Umarım hoca inadından vazgecer de erken degisiklik yapar. Donk şart

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Artik, Terimin saati doldu. Sezon sonu istifa edip, modern futbolu oynatan hocayla anlasmak lazim.

Yalnız ben bursayı yeneriz diyordum ama şu oyunla eskişehiri bile zor yeneriz deplasmanda.

Akbaba,henry,Diagne sayesinde 8 kişi oynuyoruz.Bu oyunla bursa maçında 1 puan bile alamayız.Bu maç bile sıkıntıda.Muslera top gelince içim çekiliyor artık.1 kerede şu topu hızlı sok be kardeşim deli ediyorsun insanları.

Çok düşük tempoda oynuyoruz hoca yorulmayın koşmayın falan mı dedi defansta sağa sola pas atıp duruyoruz. Umarım taktiktir bu 2. yarı tempo yaparız. Takım olarak ne oynadığımız belli değil cidden bireysel olarak oyunculara yüklenmek saçma olur.

Donk girmeli yoksa bu maçı alamayız orta saha yol geçen hanı opsiyon da devreye girerse girsin 6 numarasız nasıl bitecek bu sezon.

Geri
Üst Alt