Mehmet Ses
Aslan Üye
- 28 Ocak 2016
- 7.635
- 4.922
- 838
Takım oyunu oynamıyoruz, herkes bireysel oynuyor malesef!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çoğu şeyi boşa yazdığımı hissediyorum forumda bazen.
Ndiaye tek ön libero oynar mı zaten? Baştan diziliş yanlış. Emre ve Belhanda ikisi yan yana da olmuyor, olmayacak. İkisinden biri çıkmalı işte. Bunu görmek için kaç maç daha yumurtlamamız lazım ki?
Kadromuz kötü bizim kabullenmek lazım, Terim'in de bazı noktalarda yapacak birşeyi yok.
Takımda orta saha diye birşey yok. Kanatlar çok aksıyor. Bireysel bazı performanslar bizi kurtarıyor onun dışında hiç yokuz. Ama sorunun en büyük kısmı kalitesiz oyuncu topluluğu.
Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
donk girmeli.
ndiaye defansif orta saha rolünde oynayamıyor. agresiflik var ama yerini kaybediyor sürekli.
emre-donk değişikliği yapıp ndiaye'yi öne atarsak görüntü değişir.
ayrıca belhanda sol değil sağ iç oynamalı. feghouli ve mariano ile iyi anlaşıyor.
tudor geri gelmeli mi diorsun rdasReal Madrid Zidane’ı geri getirdi
Ultra ölümüne terimsporlular 2. golden sonra gelir şu an beraberlik korkusundan kafaları kuma gömülü bekliyorlar
Yok rtaş cehenneme kdar yolu var o lavuğun bilgi amaçlı paylaşayım dedimtudor geri gelmeli mi diorsun rdas
kim o hoca. demesi kolay isim söyleyin öyle yazın bariArtik, Terimin saati doldu. Sezon sonu istifa edip, modern futbolu oynatan hocayla anlasmak lazim.
Rakip M.City orta sahada da Salah ve Hazard var diye biliyordum ben. Sağol aydınlattığin için.Rakip takım da Barcelona ve orta saha da modric de bruyne var
okan bürükkim o hoca. demesi kolay isim söyleyin öyle yazın bari
Biz inanıyoruz hala sampiyonluk diyoruz kıcımızı yırtıyoruz oynanan oyuna bak bize layık görülen ekibe bak. Ne istek ne arzu biz size inanmakla hata mı ettik