Takım oyunu oynamıyoruz, herkes bireysel oynuyor malesef!

Bu nasıl bir futbol arkadaş

Şans golü olmasa evimizde ilk yarı gol pozisyonumuz yok doğru düzgün

Bırak gol pozisyonunu evimizde kontra atak oynuyoruz ya

Daha ne kadar sabredeceğiz Allah bilir

Kimseye bir şey söylemeyede gelmiyor

Şu takımı Şenol'a ver lider yapar diyorum

Adamın biri çıkmış anlat diyor

Neyi anlatayım kardeşim sana

Kaç haftadır oynanan rezil oyunu görmüyor musunuz

nesini anlatayım ben bunun

Çoğu şeyi boşa yazdığımı hissediyorum forumda bazen. :)

Ndiaye tek ön libero oynar mı zaten? Baştan diziliş yanlış. Emre ve Belhanda ikisi yan yana da olmuyor, olmayacak. İkisinden biri çıkmalı işte. Bunu görmek için kaç maç daha yumurtlamamız lazım ki?

Emre - Belhanda beraber oynar da o zaman Onyekuru'dan vazgeçip orta sahaya Fernando veya Donk'u koymak gerekir. Antalya gibi yetersiz bir rakibe karşı bu kadar kepaze hallere düşülmez. Muslera gününde olmasa 2-1 geride kapatmıştık devreyi.

Kadromuz kötü bizim kabullenmek lazım, Terim'in de bazı noktalarda yapacak birşeyi yok.

Takımda orta saha diye birşey yok. Kanatlar çok aksıyor. Bireysel bazı performanslar bizi kurtarıyor onun dışında hiç yokuz. Ama sorunun en büyük kısmı kalitesiz oyuncu topluluğu.

Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu takım, üstünlük kuramadığı Antalya ve Akhisar'dan da mı kalitesiz?

Ayrıca takımın %80'ı hocanın kurduğu takım.

Nasıl hocanın yapacak birşeyi yok bu durumda gerçekten anlayamıyorum bazen.

Renktaş sen mi sorumlusun ben mi kahvedeki Ahmet amca mı kim?

donk girmeli.

ndiaye defansif orta saha rolünde oynayamıyor. agresiflik var ama yerini kaybediyor sürekli.

emre-donk değişikliği yapıp ndiaye'yi öne atarsak görüntü değişir.

ayrıca belhanda sol değil sağ iç oynamalı. feghouli ve mariano ile iyi anlaşıyor.

Şunu bir de hoca anlayabilse. Aslında Akhisar maçının ilk yarısında anladı sandık ama, anlayamamış demek ki.

Bu onyekuru ısrarı neden hoca bi de bunu anlamıyorum. Artık ligin 3-5. haftasında değiliz ya kaldı 9 maç daha hala oturmuş bi oyunumuz yok. Israrlı bir şekilde söylemeye devam edeceğim bu takım hücum etmesini bilmiyor !

İc Sahadaki yenilmezlik serisi başak la bozulur bu oyunla ona yanarım

İlk yarı biz 52,35 km koşmuşuz.

Antalya 55,58km koşmuş.

Bu rakamlar nedir böyle?a Özellikle orta sahamız koşmuyor. Safi pres uygulayıp kendilerini paralıyorlar.

Teknik ekip komple istifa etmelidir, baskan istifa edip Ozan Korkut gelmelidir.

Geri
Üst Alt