Hoca sol bekte Emre Taşdemir yerine Linnes'i oynatacakmış beğenmemiş Erzurum maçında haklı da sayılır.

Başakşehir üst üste iki mağlubiyet alsa buralar bayram yerine doner de herifler berabere bile kalmıyor.

Muslera

Mariano Luyindama Marcao Linnes

Fernando

Feghouli Ndiaye Belhanda Onyekuru/Emre

Diagne

Böyle bir 11 bekliyorum... Belli olmayan tek bölge sol kanat bakalım kim oynayacak...​

Emre akbaba solda oynamaz bence. Bilmiyorum kariyerinde var mi ?

Diagne show

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben olsam

Donk - Ndiaye
Yunus - Feghouli - Belhanda
Diagne

Ile cikarim maca.

Salın çayıra bi 11

Elimizde eli ayagi duzgun bir yedek stoper olsa aslinda luyindama’yi ön libero da deneyebiliriz cunku standard da oynadi

Fernando’nun katkisi sifir,Donk az cok ustunluk kuruyor ama onun da oynadikca sözlesmesi uzayacak

bana kalsa

Nando
Mariano Luyin Marcao Emre
Fernando Donk
Fegh Emre Belhanda
Diagne

oynatirim. Fernando + Donk beraber gecen sene herseyi silip süpürmüslerdi. Emre'de Cagneye yakin

bana kalsa

Nando
Mariano Luyin Marcao Emre
Fernando Donk
Fegh Emre Belhanda
Diagne

oynatirim. Fernando + Donk beraber gecen sene herseyi silip süpürmüslerdi. Emre'de Cagneye yakin

Deplasman maclarinda fernando donk ve 10 numara badou yapip belhandayi sola atmaliyiz. Hadi icerde sikinti degil de deplasmanda once yemeyelime oynamaliyiz. Hurra gidince adamlar nasilsa bosluk buluyor

4-4-1-1 ile çıkmalıyız Antalya karşısında evimizde şov yaparız da 1 hafta sonra Bursa deplasmanında ne yaparız Allah Kerim.

___________________Muslera
Mariano___Luyindama___Marcao___Linnes/EmreT.
Feghouli____Ndiaye___Fernando_____Belhanda
__________________Emre Akbaba
____________________Diagne

Geri
Üst Alt