Takımın bence hırsında büyük bir sorun yok.

Belhanda ve Diagne dışında.

Ama takım organize olmadığından kopuk kopuk oynuyor ve dağınık görüntü veriyor.

Bu da sanki mücadele etmiyorlarmış gibi yansıyor.

Aslında takım kora kor mücadeleye giriyor sahada.

Emre - Belhanda beraber oynar da o zaman Onyekuru'dan vazgeçip orta sahaya Fernando veya Donk'u koymak gerekir. Antalya gibi yetersiz bir rakibe karşı bu kadar kepaze hallere düşülmez. Muslera gününde olmasa 2-1 geride kapatmıştık devreyi.
Kanatta kim oynayacak o zaman?

Israr ediyorum Emre Belhanda ikisi orta sahada yan yana oynamaz.
Bir iki önceki mesahımda sebebini yazdım. Bu sistem işlemez.

Eyw. Başkan

Hey yavrum heyyyyyyy bu takım kimleri yedi bitirdi ayrıca kimlik kartı TC Şenol Güneş'in üjjj maçta ısırır yer bitiririz.

Şenol Güneş karakterli bir adamdır ama Galatasaray'ın vizyonuna bakarsam çapı bizi kaldıramaz. Herkesi kendin gibi sanma karakter sahibi bir takım tutuyorsun.

Yaa hocam ne diyorsun Allahını seversen ne karakterinden bahsediyorsun

Her hafta şu futbolu izleyip mutlu oluyor musun

Bizim oyuncularımızdan hoca olanlar içinde en basarilisi Okan hoca..gerisi tirt

Emre akbaba ve Badouyu cikarip Donk ve malesef Selcuk girmeli.

Şampiyonluktan ümidi keserseniz 2. Lik hayal olur net..bjk dun konyanin ağzına etti pozisyon vermedi.xoaku var pozisyon var heyecan var..tudorun takımın özledim..iç sahada bogardi rakibi

Şampiyonluk söylemlerine inananlar pollyannaysa önelemeleri geçip gruplara kalma hesapları yapanlar kaçıncı seviye pollyanna acaba ben onu merak ediyorum?

Koparsak tek hedef kupa olmalı,zaten Bjk ile içerde maçımız da var,bizi geçip de 2. olamaz o ayrı bir konu.

Neyse ikinci yarı takımın düzelmesini umuyorum
Sampiyon olacağız diyorsak inandıracaklar bizi

Bu takım, üstünlük kuramadığı Antalya ve Akhisar'dan da mı kalitesiz?

Ayrıca takımın %80'ı hocanın kurduğu takım.

Nasıl hocanın yapacak birşeyi yok bu durumda gerçekten anlayamıyorum bazen.

Renktaş sen mi sorumlusun ben mi kahvedeki Ahmet amca mı kim?
Dinamik orta saha oyuncularımız yok. Bunun tamamen sorumlusu Terim değil, kadromuz daha önceki yanlış yönetimlerden dolayı kalitesiz bir şişkinlik var. Orta sahanda Selçuk, Belhanda, E.Akbaba, Fernando, Ndiaye ve kısmen Donk gibi kalitesiz ve vurdumduymaz oyuncular varsa rakip kim olursa olsun sıkıntı yaşarız.

Terim bizde çok başarılı olduğu zamanlarda da hep bu tarz oynamıştır takımı. Tek avantajı istediği tarzda oyuncuları olmuştur forvette ve orta saha da.

Benim anlatmak istediğim Terim, hep aynı Terim di değişen birşey yok yani. Maça göre puan farkına göre yorum yapmanın bir anlamı yok.

Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şampiyonluk söylemlerine inananlara pollyannaysa bu takımın önelemeleri geçip gruplara kalma hesapları yapanlar kaçıncı seviye pollyanna acaba ben onu merak ediyorum?

Koparsak tek hedef kupa olmalı,zaten Bjk ile içerde maçımız da var,bizi geçip de 2. olamaz o ayrı bir konu.
Yıllardır hangi 2.takım önelemeleri geçip clye girmiş ki. Terimşn şu rezil futboluyla ilk elemede elek oluruz

Onyekuru çıkmazsa yaziklar olsun..onyekuru un oynaması bile hocanın ne beklediğini gösteriyor..maçtan önce dedim onyekuru varsa hocanin planı yok demektir diye.ver onyekuruyu gitsin .ha bı de mariano saha içinde hocadan etkili feghouli ve belhanda yıl işçisi gibi kullanıp birşeyler yaparsa yapar oluyo taktik

Geri
Üst Alt