İyi oynayarak puan kaybetmek 1 2 maçda olur 34 maçta bu maçta kötü oynuyoruz, rezil oynuyoruz daha ne diyim sıfır mücadele var sahada.

Mücadele etmeden maç kazanamazsın puan alamazsın.

Oyunu rakip sahaya hiç yıkamadık,defansa çarpıp giren gol dışında heyecan verici bir atak girişimimiz bile olmadı.Sorun bu.Mücadele eksikliği,ruhsuzluk vb. değil.

Kanatta kim oynayacak o zaman?

Israr ediyorum Emre Belhanda ikisi orta sahada yan yana oynamaz.
Bir iki önceki mesahımda sebebini yazdım. Bu sistem işlemez.

Onyekuru ne oynuyor ki? İlla pırpır oyuncuya gerek yok, Belhanda solda Onyekuru'dan iyi oynar. Ha Akbaba fizik olarak zaten kötü durumda, bana kalsa skoru aldığımız maçlarda sonradan sokarım oyuna.

Bizim bu kadroya pep ve klopp beraber gelse çok bişey yapamaz abartmiyorum o yüzden hocanın suçu çok değil.

Rakip takimin en kotu tarafi sol bekleri bizdede kimse sagdan gitmiyor.

Sacmalik.

Aha Henk Donk giriyo. Adamı sözleşmesi uzayacak diye oynatmıyorlar ya Allahım ya rabbim. Ulan madem adam gibi sözleşme yapsaydın sene başında bunu da biz söyleyelim

Mücadele etmeden maç kazanamazsın puan alamazsın.

Oyunu rakip sahaya hiç yıkamadık,defansa çarpıp giren gol dışında heyecan verici bir atak girişimimiz bile olmadı.Sorun bu.Mücadele eksikliği,ruhsuzluk vb. değil.

Mücadele Etmiyoruz yahu golü şansa attık zaten, bireysel yetenek olarak onlardan iyiz sadece ve muslera 2 top çıkardı onların kaleyi tehdit bile edemedik.

Şampiyonluk söylemlerine inananlar pollyannaysa önelemeleri geçip gruplara kalma hesapları yapanlar kaçıncı seviye pollyanna acaba ben onu merak ediyorum?

Koparsak tek hedef kupa olmalı,zaten Bjk ile içerde maçımız da var,bizi geçip de 2. olamaz o ayrı bir konu.
Bjk hiç belli olmaz geçebilir de bizi adamlar deplasmanda da oynuyo evlerinde de..

Geri
Üst Alt