7aLpqr.jpg

Haftaya yine leşleri pynayacak bu takım. Fanteziyi bırakıp donkla başlamalı terim. Bursa koşan takım ama erken bir gol bulursak rahat çözeriz. Öne geçemezsek çok zor bir maç

Cagne tam bir eşşek, asla Galatasarayın forveti olamaz.

Donk bu takımda ismi tahtaya ilk yazılacak isimlerden.

Musleradan beklenen performans.

Luyindama- Marcao insan yemeye devam ediyor.

Dikkatimi çeken bir şey var, kimse Mitrogluna pas vermiyor. Terimin buna el atması lazım ama Terimde Mitrogluna sıcak bakmıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda feghouli napsınki bu diagne denilen herifin boş koşularını dikkatle izleyin tam pas atacaklar adam 2 metre ofsaytta duruyor onlarda atmıyor doğal olarak.Bu herifi haziranda direk postalamamız lazım 7 8 ne ise.

Takım yine birşey oynamadı Donk değişikliği ile orta sahada biraz toparlandık Muslera iyidi bugün Antalya'yı ortak etmedi oyuna ...

Ben mi anlatamıyorum, başka bir sorun mu var acaba :)

Keşke maç başında ve ilk yarının ortalarında yazdığım mesajları okusanız.

Açık konuşayım, takım tam oturmakta iken, oynadığımız futbol zevk vermekte iken bozulmasının tek sebebi Emre Akbaba'nın takıma MONTE edilme çabasıdır. Pişmiş aşa su katmaktır.

Hocam tek tek her mesajını takip edemedim kusura bakma. Ben Belhanda - Akbaba'nın birlikte oynayabileceğini söyledim, itiraz ettiğim tek nokta o. Bu akşamki şekilde olmayacağını düşünüyorum tabi. Yoksa oyunu savunduğum yok. Zaten oynadığımız oyun zevk vermekten oldukça uzak uzun zamandır. Tek sebebinin Akbaba'nın monte edilmesinin olduğunu düşünmek bence iyimserlik olur.

Belhanda ve Emre Akbaba ikisi birden oynayamaz.Emre Akbaba oynamalı Belhanda zaten sezon sonu gidiyor.Donk her maç 11 e en önce yazılması gereken adam.Bunları yapmamız yeterli.

Skor 5-0 ama takimin en iyi oyuncusu Fernando Muslera.

Demekki bir yerlerde hata yapilmis.

Geri
Üst Alt