diagneye kac top geldi ki adamı kesıp bıctınız
adam atletik değil ortasaha da topla bulusunca kazmalasıyor gayet normal
senin kanatların adama tek orta acamamıs mac basından beri
diagne yerine mitro olsa ne değisecek
Belhanda ile feghouli leşi çıksın emre akbaba ile mitroglu girsin 4-4-2 bari oynayalım.

Üzülerek şunu söylemek istiyorum
Galatasaray'ın mevcut takımı geçmiş olayları göz önüne alırsak bu maçı çeviremez. 60'a kadar zorlarız bişeyler yapmaya çalışırız kontra yeriz ve 3-1 olur. Şu maçı çevirecek irade olsa zaten erzurum ve diğer deplasmanlarda zorlar alırdı maçları.
Üzülerek şunu söylemek istiyorum
Galatasaray'ın mevcut takımı geçmiş olayları göz önüne alırsak bu maçı çeviremez. 60'a kadar zorlarız bişeyler yapmaya çalışırız kontra yeriz ve 3-1 olur. Şu maçı çevirecek irade olsa zaten erzurum ve diğer deplasmanlarda zorlar alırdı maçları.

Bu ruhsuzlara güvenen biz de suç olmuyacağı belliydi ama ittiriyorduk paso Akbil 5 maçda puan bırakacak da biz hepsini alacaz falan geçelim hepsini 45 dk da sadece 1 faul yapan takım nasıl şampiyon olacak ya.

Deplasmanda en son 2-0'dan Hamzali sezonda Kasimpasa macini cevirdik.Var mi bu mactan sonra cevirdigimizi hatirlayan?

Linnes-Mitroğlu-Akbaba girmeli. Mitroğlu ve Akbaba son dakika golcüsüdür,birşeyler yapabilirler. Diagne-Onyekuru-Taşdemir çıkması lazım.

Yine kim gelsinciler başlamış,kardeşim bu forma en kotu 4.oluyor zaten.bu kim gelsinci anlayış her alana virüs gibi nasıl sirayet etti anlamiyorum.kardesim elindeki kotuyse ilk önce onu halledeceksin.Fatih hocam gitmeli.onu var eden melekelerinde ciddi kayıp var.koca camia da kusura bakilmasin bir Fatih Terime kalmadı.bu kim gelsinciler 5 senelik pembe rüyalarını bize de anlatsalar da biz de umutlansak.Takim geçen seneden beri berbat.Bir Alman ya da Belçikalı bir teknik adam lazim.Bundan kötü oynatmaz zaten.en azından oyuncular yerinde oynar hatta belki yunus vs oynar.Fatih hocanın 1.5 senelik performansı aldığı para dusunulunce kaldığı her dakika kusura bakilmasin zarardır.profesyonel hayatın dünü olmaz bugünü vardır.maziye plaket verir alkislatirsin konu kapanır.sene de milyon eurolar verilmez vefa diye

Çevirebilcekmişiz gibi durmuyor. En fazla 2-2 yaparız oda hiç bi işimize yaramaz.

Taktik yok koşmak yok ruh yok organize atak yok ulan nasıl maç alacak bu takım

Terim' in mutlak hataları vardır. Fakat bu günleri yaşamamızın asıl sebebi YÖNETİMDİR.

Dursun' dan fırsat bilip, o koltuğa oturan adamların eseridir bugünler..

Gomis' in satılmasından sonra geçen 7-8 aylık süre, 2 transfer döneminde son günlere kadar bir tane forvet alamayıp, sezonun ilk yarısını ve milyonda 1 olacak şans ile çıkan Şampiyonlar Lig' inden elenmemizi sağlayan, bizi Eren' e mahkum eden,

Kariyerinde genç yaşlarında Juventus hariç hiç bir kalbur üstü takımda oynamayıp, gollerinin neredeyse yarısını penaltıdan atan Diagne' ye milyon euro' lar döken,

Mitroglu gibi artık esamesi okunmayan bir adamla 1.5 yıllık imzalayan

YÖNETİM' den daha büyük bir sorumlu yoktur.

Bu maç dönse bile, imkansız ama şampiyon olsak bile, YÖNETİM' in defolmasının zamanı gelmiştir !!!

Fatih hoca gazlamıştır 2-2'yi 60'a kadar yakalarız

Gamsiz araplar yollanmali. Bizim deplasman sorunumuzun temel nedeni gamsiz orta sahamiz.

Araplari sene sonu dehlemeyenlerin de bi daha da bu kulube kuzey afrikali alanin da ABV !

hocaya veryansın ettim hala doğru. hele feghouli saçma topuk pası denedi kontra yedik. aynısını halı sahada yapsa kavga çıkar. adamların umrunda bile

Takımı saha içerisinde organize edecek, zor durumda kontrolü alacak, arkadaşlarını cesaretlendirecek bir oyuncumuz yok. Kaptanlarımız bu karakterden çok uzak. Bir Melo olsa sahada çok şey değişir takımda.

feguli'de kaptırdı marcao da kaptırdı, mariano da kaptırdı, donk da kaptırdı hepsi kaptırdı kısacası. tarafsız izlersek görebiliriz.
cok kisa birsey demek istiyorum.
Ndiaye'de COK KÖTÜ oynuyor AMA, herif pas felan veriyor, ataga soktu bir kac kere. Bu gerizekali, topu ayaginda dolayip kaptiriyor, laubali oynuyor, mal mal dolasiyor yine. acilen cikmali

bursada pek iş yok, çok fazla açık alan verdik, hangar gibi ordan oraya çeviriyorlar. boş alanda şov yapıyorlar ondan iyi gibi gözüküyor. alan kapatabilsek bursa gol bulamazdı. bu kadar alanı versen çorumspor bile şov yapar. 40 m2 lik alanda 2 rakip ve bizim stoperimiz başbaşa kalıyor

herifler gol atmakta büyük sıkıntı yaşıyor bu sene.

ama koca yarı sahayı 2 stoperle savunursan adamlar coşar tabi. hatta stoperleri de öne çektiğimiz için alan daha da açılıyor.

Gunumuz futbolunda kolay gol yemeyeceksin. Ilk yari Marcao-Luyindama tandemi en az 3 golluk hata yapti.

Geri
Üst Alt