Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 25.448
- 14.064
- 1.728
Feghouli niye o kadar cok ortada geziyor. Kendini 10 numarami saniyor? Henry de kanatta gezdigi fazla olmuyor bugün. Niye oyunu bu kadar dar ypamaya calisiyorlar?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buluşmasında sıkıntı yok zaten.10 topla buluşup 9 unu kaptırıyor birinde de yan pas ara pas atmaya çalışıyor atamıyor.belhanda hıyarın teki ama topu en cok ısteyen topla en cok bulusan adam yaw
mecburuz oynatmaya
ya bizim forvet arkalarda, kanat ortadaFeghouli niye o kadar cok ortada geziyor. Kendini 10 numarami saniyor? Henry de kanatta gezdigi fazla olmuyor bugün. Niye oyunu bu kadar dar ypamaya calisiyorlar?
ben ne diyorum sen ne diyorsun evet takim arasi bosluklar savunman tamamiyle dogrufeguli'de kaptırdı marcao da kaptırdı, mariano da kaptırdı, donk da kaptırdı hepsi kaptırdı kısacası. tarafsız izlersek görebiliriz.
6 rakamını görmeden değişiklik bekliyor muydunuz gerçekten. 60 da 1 adam alır 85 den sonra da 2 adam alır zaten iş işten geçmiş olur puan kaybederiz.MUTHIS TAKTISYEN FATIH TERIM DEGISIKLIK YAPMIYOR
HAHAHAHAHHA YAZIKLAR OLSUN
Cidden bu transferlerin Terim'in isteğinden bağımsız yapıldığını düşünüyorsan komik. Sene başında Gomis satıldığında yönetime önceliğin Emre yerine forvet transferine verilmesi gerektiğini söylemek de onun göreviydi, başkasının değil.Terim' in mutlak hataları vardır. Fakat bu günleri yaşamamızın asıl sebebi YÖNETİMDİR.
Dursun' dan fırsat bilip, o koltuğa oturan adamların eseridir bugünler..
Gomis' in satılmasından sonra geçen 7-8 aylık süre, 2 transfer döneminde son günlere kadar bir tane forvet alamayıp, sezonun ilk yarısını ve milyonda 1 olacak şans ile çıkan Şampiyonlar Lig' inden elenmemizi sağlayan, bizi Eren' e mahkum eden,
Kariyerinde genç yaşlarında Juventus hariç hiç bir kalbur üstü takımda oynamayıp, gollerinin neredeyse yarısını penaltıdan atan Diagne' ye milyon euro' lar döken,
Mitroglu gibi artık esamesi okunmayan bir adamla 1.5 yıllık imzalayan
YÖNETİM' den daha büyük bir sorumlu yoktur.
Bu maç dönse bile, imkansız ama şampiyon olsak bile, YÖNETİM' in defolmasının zamanı gelmiştir !!!