Feghouli niye o kadar cok ortada geziyor. Kendini 10 numarami saniyor? Henry de kanatta gezdigi fazla olmuyor bugün. Niye oyunu bu kadar dar ypamaya calisiyorlar?

Neyse eleştirilerimizi maç sonuna bırakalım. İnşallah çeviririz, ha çeviremedik zaten güle güle. Bu maç kazanılsa bile bu takım ve teknik heyet sonuna kadar eleştirilir bu kadar basit. Ben son zamanlarda hatırlamıyorum bursa'nın böyle rahat 2-0 yaptığı bir maç. Herkes Galatasaray'a gelince böyle oynuyo diye bişey yok. Galatasaray 2.lig takımına bile deplasmanda pozizyon veriyo. Sebeplerini açıklayacaklar bize, bu takımın neden oyun planı yok anlatacaklar

Herhalde onyekuru'nun sözleşmesinde 90 dakika oynar diye madde var.

Tasdemir yeteneksizini saymazsak eğer Asıl sorunumuz ortasahdaki donk ve ndiaye'nin top almaması ve dağıtmaması kaynaklı.
Bu kadar beceriksiz 2 ortasaha ile her türlü takım bize üstünlük saglar.

Hoca bugün inadina Diagneyi cikartmaz. Onu kazanmaliyiz falan diye yüzünden sampiyonluk elden gider.

feguli'de kaptırdı marcao da kaptırdı, mariano da kaptırdı, donk da kaptırdı hepsi kaptırdı kısacası. tarafsız izlersek görebiliriz.
ben ne diyorum sen ne diyorsun evet takim arasi bosluklar savunman tamamiyle dogru
defans oyuncularinin hatta emrenin top kaptirmasi da bundan dolayi ama belhandaninki aradaki bosluktan degil bizde ayni maci izliyoruz ust uste 3 kere yanindakina atamadigi icin top kaptirdi ve hepsi kontra oldu.
Bu adam bu isi her hafta yapiyor.
Feghouliyide acikladim.
Mariano denilen herifin takimda yeri olmadigini 10 hafta once soylemistim.

Terim' in mutlak hataları vardır. Fakat bu günleri yaşamamızın asıl sebebi YÖNETİMDİR.

Dursun' dan fırsat bilip, o koltuğa oturan adamların eseridir bugünler..

Gomis' in satılmasından sonra geçen 7-8 aylık süre, 2 transfer döneminde son günlere kadar bir tane forvet alamayıp, sezonun ilk yarısını ve milyonda 1 olacak şans ile çıkan Şampiyonlar Lig' inden elenmemizi sağlayan, bizi Eren' e mahkum eden,

Kariyerinde genç yaşlarında Juventus hariç hiç bir kalbur üstü takımda oynamayıp, gollerinin neredeyse yarısını penaltıdan atan Diagne' ye milyon euro' lar döken,

Mitroglu gibi artık esamesi okunmayan bir adamla 1.5 yıllık imzalayan

YÖNETİM' den daha büyük bir sorumlu yoktur.

Bu maç dönse bile, imkansız ama şampiyon olsak bile, YÖNETİM' in defolmasının zamanı gelmiştir !!!
Cidden bu transferlerin Terim'in isteğinden bağımsız yapıldığını düşünüyorsan komik. Sene başında Gomis satıldığında yönetime önceliğin Emre yerine forvet transferine verilmesi gerektiğini söylemek de onun göreviydi, başkasının değil.

abdürrahimin ultra fan boylari bir deplasman rezilliginden sonra yine karsilamaya gider herhalde

ciguli miguli seyiyle gülüyordur bu taraftarin karsilamaya geldigini görünce

haram zikkim olsun aldiginiz paralar. yagmurlu havada su vermem ben bu topcularin %80ine

karakter yok

Badou cezali duruma dustu

Geri
Üst Alt