İkinci yarı 4-4-1-1'i temiz oynadık. Hoca da fantazi denemesin artık yok Ndiaye ön libero yok Ndiaye-Donk defans önü diğer dörtlü ileride takılsın falan. Mesafeyi kısaltalım yeter her türlü tutarız oyunu.

40 puvanla düştük diye ağladınız
Kendi sahasında silkildiniz
Kevgire çevrildiniz
Titreme krizine girip arsızlaştınız
Götünüz yırtıldı
Malafoş oldunuz

Ne bekliyorsunuzki gecen senede boyleydi fenerbahce macindaki olaylar olmasaydi gorurdum ben Ove ove Bitirilemeyen Basaki.

İçerde geleni geçeni hoş ediyorduk geçen sezon skoru almak dışında parçalıyorduk şimdi ise uyuşuk uyuşuk top oynuyoruz, deplasmanda da daha iyiydik hem o kadar para harcadık geçen sezonda böyleydik demek mi kurtarıcak geçen sezon geçti bitti.

Evet, bu şerefsizlere göre bugün yine hakem sayesinde kazandık.
Hepiniz operasyon çocuğusunuz!

Fegh ve Belhanda arap degil de Hollanda dogumlu olsalardi, su anda 2 puan farkla liderdik. Fegh isterse takimi sampiyon yapar. Ndiaye de kendine geldi. Bilemiyorum takim acayip dengesiz..

Eşdeğer zorlukta maçlar oynadık BŞ ile. Tersi olsa lig bugün itibariyle bitmişti; ne mutlu ki onlar daha iyi futbol oynamış olmasına rağmen puan kaybettiler...Böyle uzun süreli aralardan sonra momentum değişir çoğunlukla. Umarım bizim lehimize olur...

Bu takımın oynaması icin koru halinde küfür etmek lazım baska oynamıyorlar.

Küfür hakaret ettikten sonra oynamaya basladılar.

Yalnız adi hakem 5 tane sarı kart verdi 3 tanesinin alakası yok maçın aksiyonuyla pek ilgilenmedim ama resmen doğradı.

Geri
Üst Alt