- 20 Ağustos 2009
- 16.759
- 20.288
- 2.973
İkinci yarı 4-4-1-1'i temiz oynadık. Hoca da fantazi denemesin artık yok Ndiaye ön libero yok Ndiaye-Donk defans önü diğer dörtlü ileride takılsın falan. Mesafeyi kısaltalım yeter her türlü tutarız oyunu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Samsung mu Ordu2011/2012 sezonu samsunspor macina benzetim ordada 2-0 2-4 gerirmistik
Bu visca biyonik adam mı neden sakatlanmıyor bu herif
Ne bekliyorsunuzki gecen senede boyleydi fenerbahce macindaki olaylar olmasaydi gorurdum ben Ove ove Bitirilemeyen Basaki.
Yalnız gol Emre’nin
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bundan sonrakilerde acmasan mi acabaAkhisar maçında 93de kapattım bu maçta 2-0dan sonra kapattım..
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
devre arası Terim masanın üzerine çıkardı koydu demekki babuşuFeghouli ve Belhanda ta..ak koydu maça
kral maç izleme de hepimiz rahatlayakAkhisar maçında 93de kapattım bu maçta 2-0dan sonra kapattım..
Akhisar maçında 93de kapattım bu maçta 2-0dan sonra kapattım..
Verilen ilk sari kartin faul bile olmadigini soyleyemezler amaİlker yağcıoğlu onca şeyin içinde emre taşdemir atılmalıydı diyor. Şerefsizsiniz lan hepiniz
şey bu değil mi ilk yarı tüm suçlu belhanda ve feghoulinin ruhsuzluğu ama ikinci yarı maçı çeviren terimin masanın üzerine çıkarıp koymasıdevre arası Terim masanın üzerine çıkardı koydu demekki babuşu
Kuş kılıklı sözde Galatasaray taraftarına gelsin bir kez ve bir kez daha..
Ekli dosyayı görüntüle 43412Ekli dosyayı görüntüle 43412