O sene seneye maalesef...
Zajc felan gidip gol atar bize karsi

en azindan 1 puani almaliyiz. Kontrollu bir sekilde pozisyon vermeden oynamamiz lazim. Illa erkenden gol bulmak gibi bir derdimiz olmamali. fb nin genetiginde geriye düsene kadar agir oynamak var. Aykut un dedigi gibi, erkenden gol bulmak planlarimizi bozabilir. Birakalim mac agir gecsin. Gecen sezon kadiköy de oldugu gibi tempoyu yavas yavas yükseltip macin son ceyreginde bir gol bulursak galibiyetle bile cikabiliriz.

kadıkoyde bize penaltı calmayacakları noktasından hareketle diagne yerine kostas ile baslamak dogru bir hamle olacaktır.

kaç farkla biter aceba

Evet 3'lü defans oynamalıyız bu maçta Fener deplasmanında 3-4-1-2 sistemi en iyisi. Çanakkale geçilmezi oynarız. Onyekuru ile kontradan bir gol attık mı tamamdır.

___________________Muslera
____Semih Kaya____Donk___Ahmet Çalık___
Mariano_____Ndiaye_____Fernando______Linnes
___________________Belhanda
___________Diagne__________Onyekuru
Bu kadronun aynısı tuvalette sabah aklıma geldi yav. :D
Dün ben de 3'lü oynamamız gerektiğiyle alakaklı bir kadro kurmuştum lakin Uğur İz renktaşımızın kontraatak oynuyorsan Onyekuru kesilmez minvalindeki haklı yorumundan sonra benim de kafama yatan kadro an itibariyle bu açıkçası. Fegh 2. yarı yürüye yürüye geçer o pili biten FB defansını.

Bence as stoperlerimizin yokluğunda en mantıklı kadro bu. Bu formasyon ile Ndiaye - Fernando - Belhanda orta sahasını da kaybetmemiş oluyoruz. Donk zaten biz hücum yaparken 6 numara gibi geride kalıp oyun kuracaktır bu sistemde. Linnes'in de orta saha sol oynayabileceğini hesap edersek pozisyona göre Donk'la birlikte orta sahada 5 kişi ile stoperlerimizin açığını kapatabiliriz.

Geri
Üst Alt