Şikecilerde Serdar aziz gibi hicbir topa yukselemeyen bir andaval varken bizim hava toplarinda kusursuz 2 stoperimizden yoksun olmamiz komik bir sanssizlik.cezali oyuncumuz olmasa duran toplardan bir kac gol atardik kesinlikle.

Yahu şu fb nin 2. Yarı hâli kalmıyor efsanesini kim yarattı millet ağzına pelesenk etti adamlar gayet 2.yarının ilk 15-20 dakikasıda etkililer biz sadece 25.30 dakikamı oynayıp kazanacaz ayriyetten zaten 2.Yarı bizde bitiyoruz son 30 dakika kör dövüşüne benzeyecek gibi.

bittik biz beyler
diyeceğimiz bir maç

Iki ihtimalli mac kazanma ihtimalimiz yok diyenler maçı neden izliycek ki üzülmekten keyif mi alıyorlar...fener maçı sonuna kadar forumu ve gsyi takip etmeyin...

Yahu şu fb nin 2. Yarı hâli kalmıyor efsanesini kim yarattı millet ağzına pelesenk etti adamlar gayet 2.yarının ilk 15-20 dakikasıda etkililer biz sadece 25.30 dakikamı oynayıp kazanacaz ayriyetten zaten 2.Yarı bizde bitiyoruz son 30 dakika kör dövüşüne benzeyecek gibi.
sanki biz cok top oynuyoruz da bursa macinin ilk yarisi ortada

fernando diye bi topcu var 35 dk oynayinca tükeniyor, dillere destan bi orta saha.

Karamsarlik kitabimizda yazmamali. Bu Feneri bu sene dovmeyeceksek nezaman dovecegiz? Her sene bir bahane olmamali. Adamlar tarihlerinin en kotu sezonunu yasarken biz daha bu sene yeni almis defans oyuncularina kaldıysak yandi keten helva. Öperiz

Yerel seçim süreci konusuna herkes neden yazamıyor ? Ekrem İmamoğlu'nun Fan sayfasına çevrilmiş forum..

Kardeşim buraya gelme amacım Galatasaray sevgisi siyaseti foruma bulaştırmayın hadi bulaştırdınız herkese açık olsun o zaman..

Bende Cumhur İttifakını destekliyorum neden o konu bana kapalı ?

Yerel seçim süreci konusuna herkes neden yazamıyor ? Ekrem İmamoğlu'nun Fan sayfasına çevrilmiş forum..

Kardeşim buraya gelme amacım Galatasaray sevgisi siyaseti foruma bulaştırmayın hadi bulaştırdınız herkese açık olsun o zaman..

:asd:

Karamsar olmayın defans hattı yüzünden.. 2013-14 senesinde juventus maçındaki defans hattımız.. chedjou Semih’te.. hatta semih sakatlanıp Gökhan zan girmişti.. Maçın ağırlığını bilen oyuncuların oynaması dezavantajımızı avantaja da dönüştürebilir..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cumhur'u destekleyenler tespit edilip alınmıyor oraya. Imamoğlu fanı olduğunu kanıtlarsan izin verilir yazarsın sen de..

Kargalar yenerse bizde yenilirsek ikincilik bile tehlikeye giriyor...
Şampiyonluk hesabı yaparken kendimizi 3. sırada bulursak şaşırmam...

Attiklari iki golde VAR bozuk
Kaleye girip geri cikan topda VAR birden calisiyor
Yatacak yeriniz yok...

Ben de hiçbir adayı desteklemiyorum ama bana da kapalıydı. Admin'e özel mesaj yoluyla ulaşırsan sorunun çözülmüş olur.

benimde yazma yetkim yok o konuya. 17 senelik ağır bir muhalif olarak.

İnternette muhalif kesim çok çok daha etkin. Ondan öyle gözüküyor sana. İktidar yanlısı olanlarında çoğu maaşlı troll eleman, malumunuz. Genç kesimde karşılığı yok cumhurun.

Boşa kudurma

Geri
Üst Alt