Onur şampiyon olsak ta olmasakta foruma gir sende benim gibi elestiricisin ama eleştiren insanlarada ihtiyaç var polyanna yeterince var

Oyunu ceza sahası çevresine yığdığımız anda feghouli’yi çıkarmak ?

Yetti la terim sevginiz.babasinin hayrına takımın başında sanki.istifa etmeli kardeşim net.60 dk 10 kişi bu berbat fbyi yenemeyen adamin hocalığı bitmiştir.neymis şampiyon olunca monteliyeceklermis elestirileri.o parayı kazanan esssek gibi şampiyon yapmali zaten takimi.omrumuzu yedi her yerde tek adama bağlılık.iki tane pivot snt. alıyorsun takımın orta yapmaktan aciz.terimsporlular gurur duysun.vasatlik mi seviyorsunuz anlamıyoruz ki.3 transfer dönemi geçmiş takım hala rezalet,bir bucuk senedir takımin ne oynadığı belli degil.f/p oranında en kotu hocalardan biri bu sene ve şampiyonluğa rağmen geçen sene.
İMPARATOR FATİH TERİM!

Şu maçta bjk yada başak olsa 10 kişi kalan rakibe karşı ne yapardı bir düşünün. Hakem hatalıydı orası bariz ama biz ne oynuyoruz?

Birisi lütfen çıksın... Bu takımın Ofans da Planı , Taktiği ne dır ????!!!!!!!!!!

Fener iyi bir oyunla 3 tane atsaydı bize bu kadar üzülmezdim.
Tek taktıgım konu 10 kisi iki top yapamiyor 67 de atmissin.
Ulan bi 5-10 dk dayansan oyum gidecek yok dayanamiyorsum yiyorsun.
Onu gectim buldugun golu ortayla bulmussun. kalan dklarda fener geri cekilmis iki tane forvetin icerde sola pas saga pas sola pas geri pas saga pas kafayi yiycem bu mariano ve linnese futbolcu diyen mac izlemesin.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla hakemi filan bilmem evet hakem şerefsizlik yaptı maçı verdi bunların olacağını zaten biliyorduk. Rakip 10 kişi sen dakika 60 kusur anca gol atmışsın ve bildiğim küme potasindaki rakibin. Ne hakemi ne büyüsü kimse kusura bakmasın abi hocada da takımda da is yok. Bunu ben Fatih Terimi çok seven biri olarak söylüyorum. Geçmişte cok kavga ettim hocaya laf söyleyenlere. Evet hakaret edemez kimse bizim efsanelerimizdendir ama artık olmuyor. Tek umudum şampiyon olmak zorda olsa sırf sene sonu gelirleri ve şampiyonlar ligi için

Yahu birader neden bu almancilarin en embesilleri bizi buluyor 1 tane bile beyniyle gotu yer değiştirmemiş adam gekmezmi

Hakem asagilik bir mahluk ama bu maci kazanacaksin. O boktan golu de yemeyeceksin. Hayatinda gol atmayan adamdan yine golu yedik. Buyu olabilir gercekten. Paranormal seyleri son zamanlarda takip ediyorum. Bu kadikoy olayi paranormal kesinlikle.

Fener 9 kişi kalsa kazanabilecek miydik?
Lütfen bırakın başak şampiyon olsun. Ben Terim in bu leş çağ dışı futboluyla yine kahraman olmasını istemiyorum. Artık emekli olsun ve bizi rahat bıraksın.

Geri
Üst Alt