Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.164
- 8.145
- 928
takımda orta yapabilen tek oyuncuyu çıkarıp çift forvete döndü xd
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haftasonumu zehir eden ve yeni haftayı moral bozukluğu ile geçirmeme neden olacak Ali Palabıyık ve vardaki satılmış hakem kadrosu en büyük belalar sizi bulsun.Hak yediniz sevdiklerinizden çıksın.Rıdvan Dilmen : Mehmet Topal atılmalıydı, Fenerbahçe 9 kişi kalmalıydı. Fenerbahçe'nin golünden önce net faul var.
1-1 bitecegini ve yenemeyecegimizi soylemistim. Bu forumdaki nesil kadikoyde galibiyet gormeyecek. Buyu mudur nedir bilmem ama oyle iste.
He 3-0 yenilsek bu kadar uzulmezdim ayri.
Terim seneye kalırsa ne forma ne digi ne bilet.3.5 milyon (20 milyon TL şaka değil)euro alacaksın takımın bı halt oynamiycak.umarim bir daha bu klupten içeri adımını attirtmayacak profesyonellige erisiriz.yeter kardeşim ya.yom yere baş ağrısı stres.terimsporlularda az ötede eylessin bı zahmet.Galayasaray terimden de büyüktür terimseverlerden de.mazisi başarılı gönüller de efsane olarak kalmalı.aktif teknik adamligina son vermeli artık.en azından bizden uzak olsun.biktim her maç boğaz yirtmaktan.aldirdigi emre dahil,çok sevdiği sinani ,sattirmadigi belhandayida alıp gitsin torun sevsin
Ee beşiktaşa niye yendirttiler ya taşakşehiriTüm bunlara rağmen ligin kimlere hizmet ettiğini de gördük bugün. Topal'ın kırmızısı atlandı, golden önceki faul net bir şekilde görülmesine rağmen verilmedi. Bu lig Başakşehir'i şampiyon yapmak için oynanıyor.
fatih terim zamanında kime ne yaptıysa baban gibi savunuyorsun!!!
Buyu muyu degil.
M.topal atilmaliydi, heriflerin golunde feghouli ye net faul var. Neden bahsediyorsun?