Terim seneye kalırsa ne forma ne digi ne bilet.3.5 milyon (20 milyon TL şaka değil)euro alacaksın takımın bı halt oynamiycak.umarim bir daha bu klupten içeri adımını attirtmayacak profesyonellige erisiriz.yeter kardeşim ya.yom yere baş ağrısı stres.terimsporlularda az ötede eylessin bı zahmet.Galayasaray terimden de büyüktür terimseverlerden de.mazisi başarılı gönüller de efsane olarak kalmalı.aktif teknik adamligina son vermeli artık.en azından bizden uzak olsun.biktim her maç boğaz yirtmaktan.aldirdigi emre dahil,çok sevdiği sinani ,sattirmadigi belhandayida alıp gitsin torun sevsin

Rıdvan Dilmen : Mehmet Topal atılmalıydı, Fenerbahçe 9 kişi kalmalıydı. Fenerbahçe'nin golünden önce net faul var.
Haftasonumu zehir eden ve yeni haftayı moral bozukluğu ile geçirmeme neden olacak Ali Palabıyık ve vardaki satılmış hakem kadrosu en büyük belalar sizi bulsun.Hak yediniz sevdiklerinizden çıksın.

Takım bisey oynamadı.
Skor adaletli.

Ortada mal mal top cevirmeyle galip gelemezsin. Bir daha da böyle fenerbahceyi bulamazsın. Ilk defa bu kadar yaklastık yapamadık.

Terim seneye kalırsa ne forma ne digi ne bilet.3.5 milyon (20 milyon TL şaka değil)euro alacaksın takımın bı halt oynamiycak.umarim bir daha bu klupten içeri adımını attirtmayacak profesyonellige erisiriz.yeter kardeşim ya.yom yere baş ağrısı stres.terimsporlularda az ötede eylessin bı zahmet.Galayasaray terimden de büyüktür terimseverlerden de.mazisi başarılı gönüller de efsane olarak kalmalı.aktif teknik adamligina son vermeli artık.en azından bizden uzak olsun.biktim her maç boğaz yirtmaktan.aldirdigi emre dahil,çok sevdiği sinani ,sattirmadigi belhandayida alıp gitsin torun sevsin

Seyretme. GS in senin gibi taraftara ihtiyaci yok.

Offff.... Acayip morelim bozuldu. Maçtan önce pek umudum yoktu açıkçası ve mağlubiyete hazırlamıştım kendimi ama maçı izledikten sonra insan ister istemez bir çöküntüye uğruyor...

Tüm bunlara rağmen ligin kimlere hizmet ettiğini de gördük bugün. Topal'ın kırmızısı atlandı, golden önceki faul net bir şekilde görülmesine rağmen verilmedi. Bu lig Başakşehir'i şampiyon yapmak için oynanıyor.
Ee beşiktaşa niye yendirttiler ya taşakşehiri

Ula oğlum Fatih hocaya laf etmek için sırada bekliyorsunuz
Bi sakinleşin beyler ya lütfen rica ediyorum kardeşlerim
Hakemler müsaade etmiyor 1-0 öne geçiyor 5-6 dk sonra napıp edip attırıyorlar
Olanları görmediniz mi yine.
Weboya da aynısını yaptırdılar.Hep aynı şeyler
Gs li oyuncular topa giremiyordu korkudan hakem en ufak bişeyde atacaktı.
Onyekuru durduk yere kart verdi
Feguli faul vardı vermedi gol oldu
Golü verdi, vara bile bakmadı
Yalandan kulaklıktan dinliyor

BUNLARI GÖRMÜYOR MUSUNUZ?
Lütfen sakinleştikten sonra cevap atın

Son dakika resmen sit kom gibiydi içeri 2 forvet koyduk ama orta açacak adamı çıkardık
Hocaya sorsalar keşke kim orta acacakti

Şunu demeden gecemiycem bu ülkede yaşadığım için utanıyorum. Bir ülkede herşey mi bu kadar iğrenç ve kalitesiz olur. Araplar bile çağ atladı. Bizden bişey olmaz abicim yemişim futbolunu.

44299

:-)

Buyu muyu degil.

M.topal atilmaliydi, heriflerin golunde feghouli ye net faul var. Neden bahsediyorsun?

Dediklerin dogru sonucta yenemedik. Ve biz galibiyet goremeyecegiz. Paranormal bir durum var. Hakemin serefsizligini bir kenara koy. 60 dk. 10 kisi oynayan ligdeki herhangi baska bir takima en az 2 gol atmistik bugun.

Geri
Üst Alt