Macı hak etmedik bunu kabul etmek gerekir.
Karsı taraf hic bisey oynamadı bizde oynamadık.
10 kisi kalmasalardı yüksek ihtimal 0-0 bitecekti. Böyle bir sansı yakaladık ama sahada ruhsuz ordusu olunca hayal oldu galibiyet.

Hocaya can feda, yaşattıkları unutulacak şeyler değil, ben de isterim futbolu bırakana kadar bizimle kalsın. Fakat takım futbol oynamıyor buna bir çare bulması şart. Fatih Terim'in futbolu bu değil...

VAR'a rağmen olanları gördük. Eğer Galatasaray-Fenerbahçe maçlarına yabancı hakem verilmezse derbiye çıkılmamalı. Yunanistan liginde PAOK-AEK maçını Alman hakem yönetti. Böyle bir tiyatroda teknik taktik konuşmanında anlamı kalmıyor.

Beşiktaş Fener'e karşı 3-0 öne geçtiği maçı kendi evinde kendi seyircisi önünde 3-3 verdi az kalsın 3-4 oluyordu Şenol Güneş bu kadar eleştirilmedi insaf. Hocamıza sahip çıkalım.
Şaka mısınız birader git bjkyi tut o zaman başlatma bjknden şenolundan takım bok gibi top oynuyor daha ne olması lazım bunu görmeniz için terim bitmiştir olmuyor işte anlayın şunu artık

Ya bide rize deplasmanına gideceğiz. O müsabaka bu fener maçından daha zor geçer büyük ihtimalle.

orada da kazanamıyoruz genelde.

rize bjk maçındaki kadar talihsiz olmaz. beşiktaş kötü oynamadı ama her top gol oldu resmen.

bizde öyle bir şey olmayacağı aşikar. :(

Sadece Terim bitmiş demeyin oyuncular zaten hiç olmadı. Yönetime zaten diyecek laf bulamıyorum. Topyekun yenilenmek lazım. Nasıl olcak bilmem ama bir arkadaş yukarda yazmış takım Nisan 2018 den beri top oynamıyor diye ne kadar güzel demiş Maalesef durum bu

%78 topla oynuyorsun 2.yari ama 2.golü bulamiyorsun. bunun izahi yok.. maci tek kale oynamamiza ragmen, topalin 2.saridan atilmamasina ragmen, hakemin feghouliye faulü vermemesine ragmen kazanmamiz lazimdi!!!

Son düzenleme:
Ben Fatih hocayı çok seviyorum o yüzden eleştiresim gelmiyor bazı arkadaşlar bana kızmış ama...

Ne yapayım yani Kadıköy'de 20 sene en az 10 farklı hocayla gittik adamlar bir şekilde kaybetmiyor işte. Hala daha şampiyonluk şansımız devam ediyor başakşehirin tek beraberliği ve ipler gene bizim elimizde. O yüzden rahat olup sinerjiyi bozmayalim.

Valla şartlara falan bakınca üzücü olabilir ama ben bu haftayı tam beklediğim gibi kapıyorum, Beşiktaş Başağı yense bizde buradan 1 puan çıkartsak şampiyonuz diyordum sözümün arkasındayım. Artık Başak tek beraberlikte şampiyonluğu kaybedecek çünkü biz 6 da 6 yapacağız geçen seneki gibi. Bu Başakşehir pislik takım yenilmiyor pek kolay ama beraberlik almaları çok olası bastırmalıyız.

Valla şartlara falan bakınca üzücü olabilir ama ben bu haftayı tam beklediğim gibi kapıyorum, Beşiktaş Başağı yense bizde buradan 1 puan çıkartsak şampiyonuz diyordum sözümün arkasındayım. Artık Başak tek beraberlikte şampiyonluğu kaybedecek çünkü biz 6 da 6 yapacağız geçen seneki gibi.
Aklı selim insan görmek memnun ediyor. Ben de 5 puan farkla kapatırız diye bekliyordum.

Takibe devam. Alt edeceğiz Hükümetsporu.

Yav kafayı yiyeceğim basa bas bağırdık burda yenersen şampiyon olursun diye o gaz ile kimse durduramazdı. 1-0 öne geçmişsin ulan herkes biliyordu golü yiyeceğimizi herkes ve dua ediyordu olmasın diye ama oldu işte bilerek isteyerek golü de yedik. 5 puan fark var ve 2 tane sinir harbi maçın var.
Bu maçı kazansan en azından bir yede 1 puan bırakma şansın olurdu ama tarihin en ezik fenerbahçesine karşı eli ayağı birbirine dolanan adamlar sokuyoruz sahaya. Beyni olmayan oyuncuları koyuyoruz koyuyoruz ki bir bok yapamasın taraftar sinirden bu herifi gördüğü yerde linç etsin.

Senin sinan sevdana da lanet olsun, orta sahayı bırakıp 10 tane forveti sahaya koyma taktiğine de. Yanında taşıdığın evrak çantasından fazla katkısı olmayan yardımcılarına ekstra lanet olsun

Geri
Üst Alt