konya macına kadar sakin olmakda fayda var reis. konya macı ısın rengını bellı edecektır.
tek sıkıntı ibb nın ıkı macı ıcerde oynaycak olması.
göztepe bi guzellık yaptı yaptı. o maçı bekliyorum bakalım
Bu takım ofans oyunu açıdan (deplasmanda) hiç ışık vermiyor bana.

Kafası kesilmiş tavuk gibi, plansız bir şekilde atak organizasyonları yapıyoruz - pardon yapamıyoruz.

Hakem falan demeye baslamisiz yine. Ulan hicbir zaman kendimiz suclu olamayacakmiyiz? 20 yildir hep hakemmi? Hele ki bugun.. Ulan adamlar 10 kisi. 5 dakika skoru koruyamadin. Bunun neresi hakem? Haftami zehir etti adi herifler

Yav dalga mı geçiyorsunuz allah aşkına hakem onu vermedi bunu verdi itiraz eden 1 tane adam gördünüz mü peki kırmızı kart pozisyonu dışında 1 tane pozisyona itiraz edilmedi gerekiyorsa hakemle sen oynayacaksın. Topal kırmızı görmediyse üzerine oynayacaksın bırakın bu işleri ya hakem hakem hakem hep hakem konuştuk bu sene ne değişti bir bok değişmiyor kardeşim.
Hakemide yeneceksin sana zarar vermesini engelleyeceksin.
Bu sene yapılan şerefsizlikeleri tek siz görmüyorsunuz 29 hafta oldu kardeşim konuştun bağırdın ne oldu bir şey değişmedi o zaman futbolunla yeneceksin bu kadar basit. 40 dakika gel de at diyen takıma karşı gidip atacaksın.

Ya ben şampiyonluğa inanmıyorum artık.
İnanan renktaşlara saygım tabiki sonsuz ve inşallah olur ama yok ya. Bu takım 6da6 yapacak seviyede bir oyun sergilemiyor

Öne geçince 5 dak içinde golü yemiyceksin arkadaş. Feghouli gibi kaleye yakın merkez noktada o riskli çalımı atmayacaksın. Hakeme ben birşey demem bu maçta. Adam gitti varı kullandı attı herifi. Ceza sahasına 1 iyi orta geldi gol oldu. Anasını satayım bizimkilerin eli ayağı birbirine karışıyor kalenin 2 metre önünde. Ayaktan kayan toplar, 2 metreden gelmeyen paslar....
Beşiktaşı yenersek bence şampiyonluk şansı büyük ama takımın hücum hattı inanılmaz şekilde sürpriz bir hareket yapamaz halde. Uyumsuzlukmu, kalitesizlikmi çıkaramadım valla... Diagneyi hiç tutmam bu maç ilk yarı ilk defa beğenir gibi oldum...
Kalite aşısı şart bu takıma

Hocanın katkısı da mevcut bencede ama sadece ona yüklemek bence haksızlık olur.

En az iki yönetim kurulu ve iki teknik heyet bu takımın yanlış mühendisliği ile sorumlu.

Bu ruhsuz takımın oyuncuların hemen hemen tümü ruhsuz, temposuz ve oyun zekası düşük.

Ilk yarida demistim bu mac ya Belhanda ya Topal kirmizi yer diye.

Belhanda oyundan cikti ama Topal kesinlikle kirmiziyi yemeliydi ikinci yarida.

serdar azize kendi adami faul yapiyor ölmüs gibi yerde kivraniyor. top toplayicilari bile seref yoksunu, hem topu gec veriyor hemde 2.topu arkasindan gönderip 2 dakikayi caliyorlar. yata yata berabere bitirdiler resmen. mariano ve linnesin pozisyonlari baska takima karsi olsa %100 gol olarak sonuclanirdi. linnesin sutu hem rakibe hem direge carpiyor.. ali palabiyik serefsizi belhandaya sari karti vermese o ikinci yari sahada olacakti

Utanma arlanma da yok lan bunlarda. SEMİH ÖZSOY ne yüzsüz herifsin lan sen. Çıkmış ufacık beyniyle algı yapmaya çalışıyor koduğum

Geri
Üst Alt