Bu argümana birşey diyemem açıkçası.

Yani amaç bu ortamda aynı dilden konuşacak, direnecek kişiyse hoca en doğru kişi.

Ama ortam böyle olmasa ve amacımız doğru futbol ve yapılanma is eHoca artık bundan çok çok uzakta.

Porto maçı dışında neredeyse 1.5 senedir her geçen gün kötüye gidiyoruz.

Üstelik hoca yapılanacak yapılanacak deniyor ama zaten takımın %80'ini değiştirdi.
Kimsenin gormek istemedigi gercek hoca demode yani eski kafa bir futbol oynatiyor gunumuz futbolu son 5 yilda inanılmaz bir yone evrildi dünya futbolunu yakından takip edenler ne demek istediğimi anlamışlardır aslında bizim yapmamız gereken günümüz futboluna en yatkın yerli veya yabancı hocayı getirip 2 3 yıl sabretmek ligde ve avrupada kupa kazanan bir takım ortaya çıkabilir ama sabir yok işte acil sonuç bekliyorsan fatih hoca en iyisi bu konuda ama iddia ediyorum futbolun geldiği yer itibariyle fatih hoca olduğu sürece Avrupada başarı imkansız.

rakipten oyuncu attılar 2. yarı intikam olarak su oyuncumuzu oyundan atacaklar dıye değişiklik yapmak zorunda kalıyoruz :asd:
böyle bi ortamda oynanıyor lig bide bu var

Zaten Belhanda'nın sarı kartında niyet belli olmuştu. Bütün maçı etkiledi o kart. Devamında Moses'ın dirseğinde olay koptu.

Eminim o kırmızıyı verirken yüreği parçalanmıştır içi kan ağlamıştır

Aynı acıyı yaşamamak için zaten bir daha vara gitmedi. Yediğimiz golde ve topalın hayvani tekmesinde vara gitmemesi hakemlik hayatının bitmesi için yeterli bir sebep olması lazım. Zaten varıda geçtim iki pozisyonda da çok net bir şekilde görebileceği yerdeydi ve gördüğünüde düşünüyorum vara gitmeden karar verebilirdi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şaka maka bi yana, adamlar sürekli hakemler sayesinde yenilgiden kurtuluyor. 2-2 lik macda hakem yanlis taç karari veriyor kalenin orda, hoppp yay'a bir pas, şut 2-2.

Bugün golden önce net foul var, bilerek vermedi. Herşey ortada, bunlarin neden ne bize, ne bjkye, nede trabzona orda yenilmediklerinin sebebi belli!

Zaten iki maçtada ne olduğunu anlayamadan boş bulunduğumuz anlarda yedik golleri.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

231020171205127950348_2.jpg

44316
D4I1oANWkAAKmbz

El insaf...

Kusura bakma, bende buna katılmıyorum.. Bu dunyada , koskoca futbol aleminde FT ye muhtac değiliz. O yoksa biz öldük, bittik diyecek değiliz, dememeliyiz. Bırak yabancı hocaları. Bu takım Hamza ile 3 kupa aldı..
Saha içinde oynana futbol kadar dışarı da takımı benimsemek savunmak önemli. Ha bir de taraftarın çağrısına kulak vermek. Taraftar olabilmek. Hamza ile de top oynamıyorduk. Kupaya gelirsek bu takım hocasız da kupa kazandı. Hamza in en büyük suçu yönetimi mali savunacam diye taraftarın duymak dahi istemediği yerli sevici demeçleriydi. Hamza terim in öğrencisidir bu arada. Rol model aldığı gene istenmeyen terim yani.

Ben Aysal dönemimde senin gibi Düşünüyordum yaşananlar gösterdi ki yanlış dusunuyomusum. Sırf bu sebepten sonuna kadar terimciyim.

Bu adam tarihinde övündüğün başarıların neredeyse hepsinde baş mimar. 6 şampiyonluk kupasını kaldırmış, takım içinde neredeyse sevmeyen saymayan yok. Gidenler dahil. Italyada geçirdiği kısa dönemde iyi anılarla dönmüş ve halen saygı duyulmakta. Daha dün Drogba gibi bir isim terim ı öve öve bitiremiyor. Avrupa da tanınıyor ve sayılıyor Ve biz bu adamı istemiyoruz. Ben boyle bir lüksümüz olduğunu düşünmüyorum.
Mesela geçen sene ffp muhabbetine 1905tl ye imza atmıştı. Bunu herhangi baska birine yaptırabilir miydin? Bence hayır. Terim Galatasaray in yaşayan en büyük efsanesidir. Kabul etsekde öyle, etmesek de...

Dün de dedim yarında diyeceğim. Ömürlük Sözleşme imzalanmali. Hataları var kabul ama Galatasaray ı her açıdan savunup bu şekilde kollayani da bulamayız. Tecrübesi ve kariyerini de es geçmemek lazım. Üste bahsetmiştim üstünkoru.

Rakiplerin arayıp bulamadığı bir şahsı biz bulmuşuz ve istemiyoruz. İnanılmaz gerçekten.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Öyle bir algı olusturuyolar ki sanki icerde dısarda Galatasaray'ı her mac yeniyolar.

Gecen sezon 0-0 bitmis iki mac
Bu sene 2-2 1-1 bitmis

Biz yenemiyorsak onlarda yenemiyor. Nedir lan bu algı. Iste biz bu algıları yenmemiz lazım. Ersun cıkmıs 'Galatasaray'ı sampiyonluktan ettik' demis. Hayırdır hırbo kalan o kadar macta basaksehir full mu cekicek nerden biliyosun haber mi geldi? Şurda puan farkı 2, sadece tek bir beraberlige bakıyo. Bu kahpeler artık Galatasaray arayı acmaya baslayınca nasıl algı kasacaklarını sasırdılar.

22. Sampiyonluk gelmesinde ne olursa olsun bunlar icin. Meşale yaktılar adamlar Galatasaray'a puan kaybettirdiler diye. Cok acınacak bir durumdalar, lafta değil gercekten öyleler.

Aksam cok net hakem şikesi yasadik. Hakem hatasi gormedi vermedi ayaklarina kimse girmesin bu aksam bu macta görevli kim varsa hakem şikesi yapmiştir ve gerekli mercilere bildirilmesi gerekir.
Yav adamlarin kendi iki oyuncusu ceza sahasinda carpisti faul verdi bu bu sene bize 2. oluyor.
Yetti mi yetmedi ceza sahasinda skertel denilen kertenkele diagneyi itiyor(bakin bildigin iki eliyle itiyor) diagne rakibe carpiyor faul.
Sadece uzatma dakikalarinda yasanan iki buyuk rezillik bu ikisi şu an fenere yapilmis olsaydi tum kanallarda su iki pozisyon icin agliyorlardi.

Gel gelelim hakemin alagavatligi bizim salakca degisiklik yapip bosa 30 dakika gecirmemizin onune gecmemeli biz kendi sorunlarimizi elestirip konusmaliyiz. Yonetim ve ekibide hakem olacak tetikci herifin gerekiyorsa ceza alip dudugunu asmasi icin ugrasmali.

Bu argümana birşey diyemem açıkçası.

Yani amaç bu ortamda aynı dilden konuşacak, direnecek kişiyse hoca en doğru kişi.

Ama ortam böyle olmasa ve amacımız doğru futbol ve yapılanma is eHoca artık bundan çok çok uzakta.

Porto maçı dışında neredeyse 1.5 senedir her geçen gün kötüye gidiyoruz.

Üstelik hoca yapılanacak yapılanacak deniyor ama zaten takımın %80'ini değiştirdi.
Adamı yarim Sezon forvetsiz oynattilar ya insaf. Orda kaçırılan puanlar sayesinde şu durjdmayiz zaten. Cl inden elenmemiz de cabası.
Şu şartlar da başka biri olsa basar giderdi. Elin yabancısı gelirken bana şu kadar transfer bütçesi ayiracaksin diye geliyor. Terim ise Gs in menfaatlerini düşünerek hareket ediyor.
Az önce yazdım 1905tl ye imza atma muhabbeti. Elin avrupalisina nası yaptiracaktin bunu?
Ülke Türkiye olmasa katılırım size de bu ülke de dişini göstermene rağmen bunlar yapılabiliyorsa sessiz sakin durduğunda neler neler yapılır.

Niye herkeste bi umutsuzluk havası var onu anlamıyorum.
Kötü oynadık ve hak ettigimiz skoru aldık benim acımdan. Yenilmeden dönmek önemliydi burdan.
Dün basaksehir kazansa zaten bitmisti olay. Sürpriz yenilgi aldılar, dün demistik beraberlik bile iyidir. Cünkü yenilgi ile beraberlik arasında fark var. Belki de alınan 1 puan sezon sonu sampiyon yapacak bizi.

Bu basaksehir daha yenilmez belki ama 1 beraberlik yaşar. Sen önünde ki bütün maclarını kazanırsan eminim ki sampiyon olacaksın.

Şu pozisyonu var da izleyipte hakemi var a dahi çağırmayan hakemin Allah belasını versin. Bütün sezonun emeklerinin bu karaktersiz omurgasız herifler sayesinde gidiyor ya en çok buna üzülüyorum. Bu ülke futbolunun futbolcu bazında yabancı sınırına gitmeyi geçip yabancı hakem getirme çabalarına girismesi lazım. Bu herifler artık kasarlasti. İstedikleri gibi dengeliyorlar maçı. Doğal olarak sezonu. Madem sezon başında karar verdiniz şampiyona biz ne s**me tonla para döküp transfer yapıyoruz ki?

Yazık ki ne yazık. Lanet olsun eyyaminiza da cesaretinize de.

Kazandığınız paralar haram zıkkım olsun. Sadece bizim için değil girdiğiniz her hak için kat ve kat acı çekin inşallah.

Bize bugun resmen operasyon cekildi. Fenerin golu topalin kirmizisi cagnenin penaltisi derken bizi sampiyonluktan edecekler resmen. Ama tvdeki gsliler dahil herkes iyi oynamadik pozisyonumuz yok diyor. Konya macinda oldugu gibi bu macta da var konusmasinin yayinlanmasi lazim o pozisyona ne diyip faul verilmedi? Rezalet

Kusura bakma, bende buna katılmıyorum.. Bu dunyada , koskoca futbol aleminde FT ye muhtac değiliz. O yoksa biz öldük, bittik diyecek değiliz, dememeliyiz. Bırak yabancı hocaları. Bu takım Hamza ile 3 kupa aldı..

Hamza - Dursun ve sonrasında Dursun'un solo performansıyla da yıllarca kepaze olundu? Bir sezonda 3 td değiştirmekten tut, Avrupa'dan men yemeye, eldeki taşınmazları peşkeş çekip borcuna borç eklemeye kadar türlü türlü rezillikler yaşandı?

Hocayı her türlü eleştirebiliriz. Kadro revizyonunu doğru bir şekilde tamamlamalı. Ne oynadığı belli, kompakt bir takım kurmalı. Bunlara katılıyorum. Ancak takımdan ayrılması en son seçenektir. Mevcut şartlarda Fatih Terim'den iyi seçeneğimiz yok. Peki neden?

İstikrarlı bir şekilde kötü yönetiliyoruz. Genel kurul yapısı ve zihniyeti ortada. Bu heriflerin rahat durmayacağı da ortada. Bir tarafta Avrupa'dan men yemekten kıl payı kurtulmuşuz, sıkı bir FFP anlaşmamız var. Bunlara rağmen camiayı bir arada tutan en büyük unsur Galatasaray aşkı olduğu kadar hocanın da varlığıdır. Bunu en azılı Fatih Terim düşmanı bile inkar edemez.

Bunların hepsi bir yana, Türk futbol tarihinin en karanlık dönemlerinden birini yaşıyoruz. Kendi hatalarımızı kabul etmekle birlikte, üzerimize bu kadar oynanan ikinci bir sezon hatırlamıyorum. En azından yaşımın yettiği kadarıyla. Şimdi bu ortamda, dahili ve harici birçok unsurla Fatih Terim bile zor bela başa çıkabiliyorken, yerli veya yabancı bir başka hocanın bu ortamdan "sağ" çıkabileceğini düşünmek en hafif tabirle iyimserlik olur.

Türkiye şartlarını görmezden geliyor birçoğumuz. Yoksa ben de isterim genç ve potansiyel vaat eden bir hocamız olsa, en az 4-5 sene kalsa, makine gibi bir takımımız olsa, hayat bayram olsa, insanlar el ele tutuşsa, birlik olsa, uzansak sonsuza :D

Fener golu attiginda trübünlerin sevincine dikkat ettiniz mi.Hic normal bir sevinc degildi.Kendilerinden gectiler.
Neden cünkü takimlari rezil.Adamlar gol atacaklarına inanmiyorlardi ki.Gitti seri diye agliyorlardi.
Ne yaptik ettik maci yine alamadik.Kendimize kizalim.
fege faul var falan da foulden once de yaptigi hareketlerde sucu yok mu.
Ndiaye adami nerde bombos kaliyor.Ve her zamanki fener sansi golu buluyorlar.Bir de 10 kisi adamlar yine bombos birakmisiz
Ezeli rakibin küme düşmeme mücadelesi veriyor ya saka gibi gelen yeniyor giden yeniyor.
Sonra son zanlardaki en iyi adami kirmizi kart gormus 45 dkda 10 kisi kalmis takimi yenemiyorsan.Kusura bakmasin kimse bunda teknik bir hata var.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maç arena da olsa var a gidilir ve feguli in pozisyon faul çalınırdi. Aynı şekilde fb 1-0 önde olsa diagne in pozisyon penaltı verilirdi. Bu adamları toplayıp bir projeksyonla bu pozisyonlari izletme esliginde ıslatıp ıslatıp dovecen. Bu adamların karar merci beyinleri çalışmıyor zira. Belki darbeye dayalı az bi kıpırdama olur. Milyon dolarların döndüğü bu piyasa da bu şerefsizler üç beş kuruş kazanacak diye bunların lisansını yırtmayan mhk nin ayrı Allah belasını versin. 80m nüfuslu ülke de hiç mi hakem yok yaw. İsmi bu kadar kirlenmiş ve dünya hata yapan adamları sürekli önümüze sürüyorsunuz?

Hiç mi yok alt liglerde onurlu insanlar? Bunlarda şeref onur kalmamış. Yüzüne tükürsen yarabbi şükür dicek adamlara milyon dolarların kaderi emanet ediliyor.

Maç arena da olsa var a gidilir ve feguli in pozisyon faul çalınırdi. Aynı şekilde fb 1-0 önde olsa diagne in pozisyon penaltı verilirdi. Bu adamları toplayıp bir projeksyonla bu pozisyonlari izletme esliginde ıslatıp ıslatıp dovecen. Bu adamların karar merci beyinleri çalışmıyor zira. Belki darbeye dayalı az bi kıpırdama olur. Milyon dolarların döndüğü bu piyasa da bu şerefsizler üç beş kuruş kazanacak diye bunların lisansını yırtmayan mhk nin ayrı Allah belasını versin. 80m nüfuslu ülke de hiç mi hakem yok yaw. İsmi bu kadar kirlenmiş ve dünya hata yapan adamları sürekli önümüze sürüyorsunuz?

Hiç mi yok alt liglerde onurlu insanlar? Bunlarda şeref onur kalmamış. Yüzüne tükürsen yarabbi şükür dicek adamlara milyon dolarların kaderi emanet ediliyor.

Bunlar değil mesele,bunlara maçı ne yap et berabere bitir vb. minvalinden talimatları verende mesele.

Geri
Üst Alt