Her sene burda ayni laflar. Sizlere de yazik acikcasi.

Yine ayaklarimizin titreyecegi, bir baska derbi daha. Trabzon deplasmaninda rezil olan Galatasaray kulübü gidip deplasmanda Feneri yenecek ve 20 sene olayini bozacak he? Evet.

Ayrica bozmamiz da önemli degil. Ben bu 20 sene olayini takmiyorum pek. 20 senin 15 maci nerdeyse beraberlik zaten.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gerilimi lehimize kullansak keske bir sefer
bunun icin luyindama,fernando,donk,Linnes ayni anda sahada olmalari gerekiyordu.
Belhanda ve Diagne ile adamlar avantajli hatta Feghouli'de de 50-50 durum. Ya etkilenir, ya da umrunda olmayip oyununu oynar. Hele Feghouli deplasmanlarda en iyi oyuncumuz iki sezondur

Her sene burda ayni laflar. Sizlere de yazik acikcasi.

Yine ayaklarimizin titreyecegi, kedi olacagimiz bir baska derbi daha. Trabzon deplasmaninda rezil olan Galatasaray kulübü gidip deplasmanda Feneri yenecek ve 20 sene olayini bozacak he? Evet.

Ayrica bozmamiz da önemli degil. Ben bu 20 sene olayini takmiyorum pek. 20 senin 15 maci nerdeyse beraberlik zaten.
o na bakarsan Basak ve Bjk deplasmanlarinda biz daha iyidik (hele bjk macinda hakem icine etmisti)

bu arada. tolgay 90 mactir, isla bilmem ne kac mactir gol atmamislar. Tam bize karsi gol atmaya müsait takimlar. Hatta Serdar icinde gecerli bu. Ekstra hirs yapmistir Maledivci

ayew ve moses’ın gol atmama şansı yok ya :(

inş orta sahada topal-tolgay ikilisiyle çıkar ersun.

Fener'in orta sahasi berbat ötesi, hatta o kadar berbat ki bizim Selcuk bile basabas mücadele edebilir o orta sahaya karsi bence.

Bu yüzden hoca Fernando yu geriye cekip orta sahaya Selcuk'u dahil edebilir Badou nun yanina diye tahmin ediyorum. Ben her zaman mevkisine sadik bir adamin oynamasini isterim ne kadar kötü olursa olsun sonucta yillarca oynadigi orijin pozisyonu, bu yüzden Semih veya Ahmet kekosunun Fernando dan ziyade oynamasinin gerektigini düsünüyorum bunu yazarken icim kan aglasa bile.

Cünkü Fernando bu sezon kendi pozisyonunda bile cok yetersizken bir de oynamaya alisik olmadigi bir pozisyonda denemek bence cok riskli olur böyle bir mac icin. Hadi Malatya maclarinda deneseydik ve iyi gözükseydi neyse de böyle durduk yere Kadiköy de acayip riskli bence.

O değil de çevremdeki fenerliler acayip kendilerine güveniyor bu maçta dalga filan geçmeye çalışıyorlar yani iyice havaya girmişler aklıma Şeytan Rıdvan 'ın çok sevdiğim bir sözü geliyor

1053241.jpg

Emre Bol filan da bol bol atmaya başlamış zehirli ok atıldı arkadaşlar ...

bunun icin luyindama,fernando,donk,Linnes ayni anda sahada olmalari gerekiyordu.
Belhanda ve Diagne ile adamlar avantajli hatta Feghouli'de de 50-50 durum. Ya etkilenir, ya da umrunda olmayip oyununu oynar. Hele Feghouli deplasmanlarda en iyi oyuncumuz iki sezondur

Belli olmaz o is, topcularimizin hicbiri mal degil ilk Fener macinin sezonu nasil etkilediginin farkindalardir. Daha onemlisi hoca farkindadir ve derdini anlatir topcularimiza.

Eger bunu basaramazsak sampiyon olmayalim zaten.

Belli olmaz o is, topcularimizin hicbiri mal degil ilk Fener macinin sezonu nasil etkilediginin farkindalardir. Daha onemlisi hoca farkindadir ve derdini anlatir topcularimiza.

Eger bunu basaramazsak sampiyon olmayalim zaten.
Valla belhanda gidip intikam olarak tokat atacak kadar piskopat.

Gerekli totemler yapılacak, skor yazıyorum 0-1.
Haydi bismillah.

Fatih terim fb kompleksini birakip oynatirsa ve kazanirsa o zaman heykelini dikmek lazim

muslera
mariano donk fernando linnes
ndiaye nagatomo
feghouli belhanda emre akbaba(onyekuru)
diagne​

Geri
Üst Alt