Her sene burda ayni laflar. Sizlere de yazik acikcasi.

Yine ayaklarimizin titreyecegi, kedi olacagimiz bir baska derbi daha. Trabzon deplasmaninda rezil olan Galatasaray kulübü gidip deplasmanda Feneri yenecek ve 20 sene olayini bozacak he? Evet.

Ayrica bozmamiz da önemli degil. Ben bu 20 sene olayini takmiyorum pek. 20 senin 15 maci nerdeyse beraberlik zaten.
Pardon renktaş

Her sene burda ayni laflar. Sizlere de yazik acikcasi.

Yine ayaklarimizin titreyecegi, kedi olacagimiz bir baska derbi daha. Trabzon deplasmaninda rezil olan Galatasaray kulübü gidip deplasmanda Feneri yenecek ve 20 sene olayini bozacak he? Evet.

Ayrica bozmamiz da önemli degil. Ben bu 20 sene olayini takmiyorum pek. 20 senin 15 maci nerdeyse beraberlik zaten.

14 mağlubiyet 5 beraberlik var ligde

kupada 2 beraberlik var bu süreçte

Nando
Mariano Donk Linnes Nagatomo
Fernando
Ndiaye Belhanda
Fegh Cagne Onye

Her mac arakada defans yaparak bekleyip gol yiyoruz kadikoyde.

Cikalim ilk yari dove dove kazanalim su maci

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye karşı son 14 maçtan sadece 1'ini kazanabildi. (6B - 7M)

Yerel seçim süreci konusuna herkes neden yazamıyor ? Ekrem İmamoğlu'nun Fan sayfasına çevrilmiş forum..

Kardeşim buraya gelme amacım Galatasaray sevgisi siyaseti foruma bulaştırmayın hadi bulaştırdınız herkese açık olsun o zaman..

Bende Cumhur İttifakını destekliyorum neden o konu bana kapalı ?

Gercek GALATASARAYLi akpli olmaz. Artık mesajlarını okumak istemiyorum. Seni engelledim.

GALATASARAY'ın düşmanları aka basaksehir aka tayyipspor fanboys benden uzak durmalı.

14 mağlubiyet 5 beraberlik var ligde

kupada 2 beraberlik var bu süreçte
sanıyorum o 14 malubiyet’in 9u 2000-2009 arası 9 maç üst üste malubiyet
2010’dan beri ligde 5 malubiyet 5 beraberlik var
son 10 sezonda %50 yenilmemişiz yani
+ iki kere şampiyonluk ilan etmişiz orada
galibiyet işin geyiği bence
sonuca baktığında son 10 yıllık fb deplasman karnesi gayet fena değil 5 kere yenilmemişsin 2 kere şampiyonluk ilan etmişsin
sonuçta derbi oynuyorsun ev sahibi doğal favori olacak elbette
sadece galibiyet geyiği var

Umarım ahmet'i oynatma gafletine düşmez.
Onun yerine Semih veya altyapıdan biri oynasa daga iyi olur en azından zararlari olmaz.

Ahmet, trabzon maçında ilk 11 çıktıktan sonra 4 tane yedik.
Yaptığı kademe hataları hala gözümün önünde.

Umarım ahmet'i oynatma gafletine düşmez.
Onun yerine Semih veya altyapıdan biri oynasa daga iyi olur en azından zararlari olmaz.

Ahmet, trabzon maçında ilk 11 çıktıktan sonra 4 tane yedik.
Yaptığı kademe hataları hala gözümün önünde.

Ahmet, Semih ikisi de aynı cacık da altyapıdan birini tak diye Fb dep maçında oynatmak da intihar olur.

marcao-lyu olmaması savunmadan ziyade hücun ederken sıkıntı yaratır bize bence
özellikle marcao mükemmel çıkıyordu topla bari o olsaydı çok kötü oldu
yoksa fb öyle gümbür gümbür hücum eden mükemmel forvetli bir takım değil. bir zahmet donk’un yanında ahmet-semih’den biri bi 90 dakika yardımcı oluversin (ben semihi tercih ederdim)
2012 play off şampiyonluk maçında koray günter oynamıştı yau

Geri
Üst Alt