Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.905
- 1.648
Simdi gecen derbiye baktim. Donk felan bi sali gununde sevk edilmisler
Ekici edilir de Dirar edilmezse gg
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Simdi gecen derbiye baktim. Donk felan bi sali gununde sevk edilmisler
ekici zaten minimum 2 mac direk kirmiziEkici edilir de Dirar edilmezse gg
ekici zaten minimum 2 mac direk kirmizi
Pardon renktaşHer sene burda ayni laflar. Sizlere de yazik acikcasi.
Yine ayaklarimizin titreyecegi, kedi olacagimiz bir baska derbi daha. Trabzon deplasmaninda rezil olan Galatasaray kulübü gidip deplasmanda Feneri yenecek ve 20 sene olayini bozacak he? Evet.
Ayrica bozmamiz da önemli degil. Ben bu 20 sene olayini takmiyorum pek. 20 senin 15 maci nerdeyse beraberlik zaten.
Her sene burda ayni laflar. Sizlere de yazik acikcasi.
Yine ayaklarimizin titreyecegi, kedi olacagimiz bir baska derbi daha. Trabzon deplasmaninda rezil olan Galatasaray kulübü gidip deplasmanda Feneri yenecek ve 20 sene olayini bozacak he? Evet.
Ayrica bozmamiz da önemli degil. Ben bu 20 sene olayini takmiyorum pek. 20 senin 15 maci nerdeyse beraberlik zaten.
Reis yarın çıkıp akbili kapatıyorum başıma bela oldu cik gibi birşey derse neden olmasınBu maçta mağlup bile olsak yine de şampiyonuz, yazın kenara!

Dk. 15 kırmızı kart![]()
Yerel seçim süreci konusuna herkes neden yazamıyor ? Ekrem İmamoğlu'nun Fan sayfasına çevrilmiş forum..
Kardeşim buraya gelme amacım Galatasaray sevgisi siyaseti foruma bulaştırmayın hadi bulaştırdınız herkese açık olsun o zaman..
Bende Cumhur İttifakını destekliyorum neden o konu bana kapalı ?
Gercek GALATSAYLi akpli olmaz. Artık mesajlarını okumak istemiyorum. Seni engelledim.
GALATASARAY'ın düşmanları aka basaksehir aka tayyipspor fanboys benden uzak durmalı.
sanıyorum o 14 malubiyet’in 9u 2000-2009 arası 9 maç üst üste malubiyet14 mağlubiyet 5 beraberlik var ligde
kupada 2 beraberlik var bu süreçte
Umarım ahmet'i oynatma gafletine düşmez.
Onun yerine Semih veya altyapıdan biri oynasa daga iyi olur en azından zararlari olmaz.
Ahmet, trabzon maçında ilk 11 çıktıktan sonra 4 tane yedik.
Yaptığı kademe hataları hala gözümün önünde.