Abdülcelil Erdem
Parçalı Üye
- 4 Temmuz 2012
- 3.136
- 59
- 868
bu sene koyacaz artık fenere ben 0-2 alırız diyorum goller onyekuru ve donk.
Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk
Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berabere kaldığımız an bırak şampiyonluğu ikincilik bile tehlikeye giriyor...
3 puan her türlü şart...
Hamit Altıntop: "Bilinçaltında Fenerbahçe’yi yenememe, yine kaybetme duygusu oluyor. Bizim oynadığımız dönemde de bu vardı, oyuncular arasında bu konuşuluyordu."
![]()
Hamit Altıntop: "Bir gün bu son bulacak. En büyük ihtimal de bu sene. Galatasaray aslanlar gibi Kadıköy’e gidecek ve yerini alacaktır. Bunu Fatih Hoca’yı tanıyan bilen biri olarak söylüyorum."
O sene bu sene nidaları eşliğinde 2-0 kaybederiz.En ufak umut yok.Oranlar açılsın 1-0 çifte şansa atmak lazım bir şeyler.
Gercekten cok sasırtıcı bir yorum. Gercekten bu sekilde düsünmemistim hic.
Gercekten cok sasırtıcı bir yorum. Gercekten bu sekilde düsünmemistim hic.
Sever misin kendisiniÖmer reisle dalga geçme.
Sever misin kendisini
Hain adam !!
Berabere kaldigimiz an nasil hem sampiyonluk hem 2.lik tehlikeye giriyor onu anlamadim.
Basak 61
- Basak yenildi biz berabere kaldik:
Biz 56
Bjk 53
Kalan maclari aldigimiz takdirde Basak'la aramizdaki fark 1 beraberlige inmis olur.Bjk'nin bizi gecme ihtimali artar ama onlarla da icerde oynuyoruz.
Basak 62
- Basak ve biz berabere kaldik:
Biz 56
Bjk 51
Bjk ile fark ayni kaliyor.2.lik tehlikede degil.
Basak 64
- Basak yendi biz berabere kaldik:
Biz 56
Bjk 50
Burada sampiyonluk gider ama Bjk'nin bize gecmesi de imkansiz hale gelir.
Ozetle berabere kalirsak 2.lik konusunda 1.senaryo disinda riskli bir sey yok.Onda da Basak'a yaklasmis oluyoruz.
O sene bu sene demekte beis görmekteyimFikirlerinde herhangi bir revize var mi?
Avatarlarımızı revize edip kadıköyde galibiyete ve aramızdaki önem teşkil eden sulhe yelken açmaya varmısın keko?Türkiye'nin en iyi spor yorumcusu.
Beşiktaş bu hafta kazanır biz berabere kalırsak 3 puan kalıyor aramızda ikincilik niye tehlikeye girmesin...
Beşiktaş kazanamazsa ozaman ikincilik garanti gibi birşey olur orda haklısın ama dediğim gibi Beşiktaş kazanır...
En iyi senaryo Beşiktaş ve bizim kazanmamız olur...
Bu iş birliğine tepkimAvatarlarımızı revize edip kadıköyde galibiyete ve aramızdaki önem teşkil eden sulhe yelken açmaya varmısın keko?