bu sene koyacaz artık fenere ben 0-2 alırız diyorum goller onyekuru ve donk.

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk

Iki as stoperimizin cezali olmasi bu isin tadini kacirdi. Nasil böyle bir hataya düsebildik anlam veremiyorum. Sart miydi yani Malatya macinda marcao yu oynatmak? Galibiyet icin cikmamiz gereken mac ta simdi beraberlik alsak iyi diyoruz. üstelik son 7 mac, 6 puan gerideyiz.

Berabere kaldığımız an bırak şampiyonluğu ikincilik bile tehlikeye giriyor...
3 puan her türlü şart...

Berabere kaldığımız an bırak şampiyonluğu ikincilik bile tehlikeye giriyor...
3 puan her türlü şart...

Berabere kaldigimiz an nasil hem sampiyonluk hem 2.lik tehlikeye giriyor onu anlamadim.

• Basak yenildi biz berabere kaldik:
Basak 61
Biz 56
Bjk 53

Kalan maclari aldigimiz takdirde Basak'la aramizdaki fark 1 beraberlige inmis olur.Bjk'nin bizi gecme ihtimali artar ama onlarla da icerde oynuyoruz.

• Basak ve biz berabere kaldik:
Basak 62
Biz 56
Bjk 51

Bjk ile fark ayni kaliyor.2.lik tehlikede degil.

• Basak yendi biz berabere kaldik:
Basak 64
Biz 56
Bjk 50

Burada sampiyonluk gider ama Bjk'nin bize gecmesi de imkansiz hale gelir.

Ozetle berabere kalirsak 2.lik konusunda 1.senaryo disinda riskli bir sey yok.Onda da Basak'a yaklasmis oluyoruz.

Hamit Altıntop: "Bilinçaltında Fenerbahçe’yi yenememe, yine kaybetme duygusu oluyor. Bizim oynadığımız dönemde de bu vardı, oyuncular arasında bu konuşuluyordu."

D3xkoxlXsAA8ndf.jpg

Hamit Altıntop: "Bir gün bu son bulacak. En büyük ihtimal de bu sene. Galatasaray aslanlar gibi Kadıköy’e gidecek ve yerini alacaktır. Bunu Fatih Hoca’yı tanıyan bilen biri olarak söylüyorum."

Hamit Altıntop: "Bilinçaltında Fenerbahçe’yi yenememe, yine kaybetme duygusu oluyor. Bizim oynadığımız dönemde de bu vardı, oyuncular arasında bu konuşuluyordu."

D3xkoxlXsAA8ndf.jpg

Hamit Altıntop: "Bir gün bu son bulacak. En büyük ihtimal de bu sene. Galatasaray aslanlar gibi Kadıköy’e gidecek ve yerini alacaktır. Bunu Fatih Hoca’yı tanıyan bilen biri olarak söylüyorum."

Ne diyon len

hqdefault.jpg

Ömer Üründül: "G.Saray'ın hedefi hem Kadıköy'deki tılsımı bozmak hem de şampiyonluk iddiasını devam ettirmek olacaktır. F.Bahçe'nin hedefi ise sezon boyunca çok üzdüğü seyircisine karşı borcunu ödemek. Onun için maçın neticesi ortadadır"

İlgili resim

Ömer Üründül: "G.Saray'ın hedefi hem Kadıköy'deki tılsımı bozmak hem de şampiyonluk iddiasını devam ettirmek olacaktır. F.Bahçe'nin hedefi ise sezon boyunca çok üzdüğü seyircisine karşı borcunu ödemek. Onun için maçın neticesi ortadadır"

İlgili resim
Gercekten cok sasırtıcı bir yorum. Gercekten bu sekilde düsünmemistim hic.

Berabere kaldigimiz an nasil hem sampiyonluk hem 2.lik tehlikeye giriyor onu anlamadim.

• Basak yenildi biz berabere kaldik:
Basak 61
Biz 56
Bjk 53

Kalan maclari aldigimiz takdirde Basak'la aramizdaki fark 1 beraberlige inmis olur.Bjk'nin bizi gecme ihtimali artar ama onlarla da icerde oynuyoruz.

• Basak ve biz berabere kaldik:
Basak 62
Biz 56
Bjk 51

Bjk ile fark ayni kaliyor.2.lik tehlikede degil.

• Basak yendi biz berabere kaldik:
Basak 64
Biz 56
Bjk 50

Burada sampiyonluk gider ama Bjk'nin bize gecmesi de imkansiz hale gelir.

Ozetle berabere kalirsak 2.lik konusunda 1.senaryo disinda riskli bir sey yok.Onda da Basak'a yaklasmis oluyoruz.

Beşiktaş bu hafta kazanır biz berabere kalırsak 3 puan kalıyor aramızda ikincilik niye tehlikeye girmesin...
Beşiktaş kazanamazsa ozaman ikincilik garanti gibi birşey olur orda haklısın ama dediğim gibi Beşiktaş kazanır...
En iyi senaryo Beşiktaş ve bizim kazanmamız olur...

Beşiktaş bu hafta kazanır biz berabere kalırsak 3 puan kalıyor aramızda ikincilik niye tehlikeye girmesin...
Beşiktaş kazanamazsa ozaman ikincilik garanti gibi birşey olur orda haklısın ama dediğim gibi Beşiktaş kazanır...
En iyi senaryo Beşiktaş ve bizim kazanmamız olur...

Bjk yenerse 2.lik sansimiz dusuyor ama sampiyonluk sansimiz da yukseliyor.Ben Bjk'nin kazanip bizim berabere kalmamizi kabul ederim.Basak'in kume hattindaki takimlara takilma ihtimali var.

Geri
Üst Alt