Bir de gokay oynuyor mu

Yaff millet, bizim bu maçı almamız lazım, başka yolu yok, neden mi?
Bjk yendi, başakla fark 3 olacak. Ligin boyu kısalıyor, beraberlik bize yetmez.

Ayreten ikincilikde tehlikeye giriyor, basak ve bjk ile oynicaz. O yuzden bizim ne yapip ne edip yenmemiz lazim, başağin kolay kolay puan kaybedecegi mac yok.

Uzun lafin kısası, artık orda fenere koyup gelmeliyiz, bukadar basit.

Durumu maç saatinde belli olacak fenerli oyuncuların listesi yayınlandı mı?

stoperlerimizi kaybetmeden önce çok rahattım galibiyet konusunda ama sakatlıklar canımı sıktı

Günlerdir kötü kötü rüyalar görüyordum ama bugünki resmen kan ter içinde uyandırdı beni yav.
Rüyamda FB - GS maçını gördüm. Maçın bitmesine 5 dk filan kala Diagne kafayla atıyor 1-0 öne geçiyoruz. Ben de ulan bu sefer olacak galiba diye seviniyorum. DK 90+3 filan, Muslera topu elinden kaçırıyor, Soldado tamamlıyor, FT yıkılıyor üzüntüden... Allahım yav. Şu lağlet maç günü bi gelse de kurtulsak.

Yaw bosverin sessiz sedasiz bekleyelim bi kadikoy macini da. 15 sene sonra ilk defa kadikoy deplasmanini izlemeyecem. Neti kapatip kafa dinlicem 2 saat boyunca. Sacma sapan biseyler olup yine yeniliriz buyuk ihtimal.

Yaw bosverin sessiz sedasiz bekleyelim bi kadikoy macini da. 15 sene sonra ilk defa kadikoy deplasmanini izlemeyecem. Neti kapatip kafa dinlicem 2 saat boyunca. Sacma sapan biseyler olup yine yeniliriz buyuk ihtimal.

Valla bende öyle düşünüyorum , arabaya kitlicem kendimi 2 saat , izlemeyecegim derbiyi :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En buyuk kozlari mehmet ekici idi
Kazanmamiz lazim 20 yildir yenemedik diye degil sampiyonluk icin .

Geri
Üst Alt