Kısaca Ali Palabıyık;

Fenerbahçe'nin rakiplerine 8, Galatasaray'ın rakiplerine 3 kırmızı göstermiş.

Fenerbahçe 15, Galatasaray 10 kez kazanmış.

Fenerbahçe 52, Galatasaray 35 puan toplamış.

Bu sezon sahamızdaki Rizespor ve Bursaspor beraberliklerinde de Ali Palabıyık vardı.
Ali Palabıyık'ın Kadıköy'de yönettiği 11 maçta Fenerbahçe hiç kaybetmedi. Sadece 4 kez berabere kaldı.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ali palabıyık ciddi sıkıntılı bir hakem ve kesinlikle bize sıkıntı çıkartacaktır.

lan bu herif aziz’in hakemi değil miydi
yoksa efsane aziz basganım, seçimi kaybedince ali koc’un dalga geçmelerinin intikamını mı planladı

aziz’in sözünden çıkmayacak bir hakem

hiçbir fb’linin itiraz etmeyeceği bir hakem

fbnin hiç kaybetmediği bir hakem

gs burada galip gelirse ali koç banko seçime gider

erteeem bu bir komplo mu erteeem

valla paranoyak oldum ters köşe olursak şaşırmayalım :dd

Shirtlere ye bakilmiyor. Tam kirmizilar ilk 11 diyecegim, soso yesil giymis

Son yıllarda iyi futbol oynuyoruz Kadıköy'de, bunu skora bir türlü yansıtamadık. Deplasmanda iç sahadaki gibi bitirici olamıyoruz. Mutlak 2-3 net pozisyon yakalayacağız önemli olan atabilecek miyiz. Bölüm bölüm baskı yiyebiliriz ama oyunu genel olarak tutarız. Önemli olan golü atmak, Kadıköy'de kalenin dibinden bile bir şekilde atamıyoruz o golü.

Ciddi manada zamanı geldi, kupa kaldırdıgımız maçtan sonra belki de en önemli maç simdiki. Çünkü kazanırsak kimseye vermeyiz şampiyonlugu. İçeride başak ve beşik kardeşleri tokatlarız. Zamanı geldi haydi herkes KIRMIZI

Bana göre 11 (artik son tercihim)
Nando
Mariano Donk Ahmet Linnes
Fernando
Fegh Ndiaye Belhanda Onye
Cagne

Semih o sahada kupa kaldırdı beyler farkında mısınız bilmem ama? Ahmet sayesinde daha 10.dakikada 2.golü yeriz

Bu önemli karşılaşma da beni 11'e yazdığınız için teşekkür ederim.
tumblr_n3zbtp9AhC1tuo5alo1_500.gif

Geri
Üst Alt