Şu maça

-----------------Muslera--------------
Mariano--Luyi--------Marcao-------Linnes
-------------Ndiaye-----Donk--------
Feghouli----------Belhanda---------Onyekuru
-----------------Diagne---------------------

çıkabilseydik bıraktım puan almayı gol atma şansları var mıydı?

Şu maça

Vardı

Şu maça

Bize her turlu gol atarlar, attilar. Selcuk Sahin topukla atti, Ziegler ilk golunu atti, Hasan Ali vs. Atkinson'a kadar gider.

Iki stoper cezali olmasaydi "o sene bu sene" muhabbeti cok ciddi sekilde olacakti. Daha oncelerden de biliyoruz ki, biz kuvvetli bir kadroyla gittigimiz zaman onlar cok daha iyi konsantre oluyorlar. Butun hafta medya bizi sisirmekle ve serinin bitecegini pompalamakla mesgul oluyor ve bu fener takimina kuduz kopek motivasyonu sagliyor. Bu yuzden iki stoperin cezali olmasi en azindan bu olayi engelledi. Atanlar yerinde takimda, yedigimizden cok atmaliyiz. Bence butun olay Belhanda'nin sakin kalmasi ve Fegh'in son maclardaki gibi oynamasi. Eger oynarlarsa Semih/Ahmet ikilisinden birisine ve Ndiaye'ye cok is dusecek.

Eger orada kazanacaksak yuksek bir konsantrasyon, disiplin ve caliskanlik gostermemiz gerekiyor. Son maclarda takimda bu hava var, herkes icin cok buyuk bir sinav olacak. Acik soylemek gerekirse ben beraberlik yazmistim basindan beri. Eger bazi deplasmanlarda oldugu gibi takimca mala baglarsak, fener icin sezonun unutuldugu keyifli bir gece olur. Hem sezonlarinin en onemli macini kazanmis olurlar, hem bizi sampiyonluktan etmis olurlar. Bu ikisi zaten fb taraftarinin son senelerde en onem verdigi iki sey.

saçmalamayın gerçeği görün

En azindan taraftarimiz diger takimlarin taraftar kitlelerine göre cok daha seviyeli.

Mesela düsünüyorum da Fener'in yerine bizim kendi sahamizda böyle yenilmeme rekorumuz olsa Fener'e karsi, muhtemelen Fener taraftarlari her mac öncesi "Bu sefer kazanirsak orama burama x veya y sokarim" seklinde söylemlerde bulunurlardi.

1 gol banko yeriz, önemli olan biz ne yapacağız.

D33Px6ZWkAE_GuD.jpg

Fenerbahçe'nin kazandığı son 9 penaltının 6'sı Ali Palabıyık'tan geldi

Fenerbahçeli taraftarlar, Galatasaray derbisi için çok konuşulacak bir koreografi hazırlığı yapıyor. (Habertürk)

Donk'un yanindaki ikinci stoper konusuna degineceksek, bence Fernando orada intihar olur. Adam bu sene daha kendi orijin pozisyonunda bile tatmin edici performansi birak vasat bir performans bile sergileyemedi. Böyle asiri formsuz asiri kötü bir adami kendi orijin pozisyonunda bile güven vermiyorken üstüne bir de stoperde oynatmak manyaklik olur bana kalirsa.

Ne kadar begenmesem de mecburen Semih oynamali bence. Ha Ahmet ha Semih diye düsünüyorum aslen ama Semih'in daha fazla derbi oynamis olmasi, Ahmete göre daha hizli olmasi beni Semih'i secmeye itiyor. Semih-Donk yapmaliyiz bence. Fernando zaten bu ikilinin arasina geliyor top almaya falan.

En fazla arayacagimiz olay kesinlikle Marcao nun yerden oyunu acan uzun mesafeli paslari olacak.

Donk'un yanindaki ikinci stoper konusuna degineceksek, bence Fernando orada intihar olur. Adam bu sene daha kendi orijin pozisyonunda bile tatmin edici performansi birak vasat bir performans bile sergileyemedi. Böyle asiri formsuz asiri kötü bir adami kendi orijin pozisyonunda bile güven vermiyorken üstüne bir de stoperde oynatmak manyaklik olur bana kalirsa.

Ne kadar begenmesem de mecburen Semih oynamali bence. Ha Ahmet ha Semih diye düsünüyorum aslen ama Semih'in daha fazla derbi oynamis olmasi, Ahmete göre daha hizli olmasi beni Semih'i secmeye itiyor. Semih-Donk yapmaliyiz bence. Fernando zaten bu ikilinin arasina geliyor top almaya falan.

En fazla arayacagimiz olay kesinlikle Marcao nun yerden oyunu acan uzun mesafeli paslari olacak.

Semih yanında ki adama pas atmaktan aciz duruma gelmiş.Umarım biraz olsun toparlamıştır son maçlarda neydi öyle futbolu unutmuş resmen

Semih yanında ki adama pas atmaktan aciz duruma gelmiş.Umarım biraz olsun toparlamıştır son maçlarda neydi öyle futbolu unutmuş resmen

Bosu bosuna transfer ettik 700 bin € havaya gitti. Bari tek bir mac iyi oynayip bir nebze borcunu ödese bize.

Ahmet'in de bunun da hic bir sekilde su takimda yeri yok.

Bosu bosuna transfer ettik 700 bin € havaya gitti. Bari tek bir mac iyi oynayip bir nebze borcunu ödese bize.

Ahmet'in de bunun da hic bir sekilde su takimda yeri yok.

Ahmet aslında G.birliğinde fena durmuyordu bize gelince saldı iyice kendini

Kiraya vermek lazım seneye top oynayıp geri gelsin.Aklıma bu tarz Ümit Karan geliyor.Sanırım Ankaraspor'a gitmişti geldiğinde bambaşka biriydi.Keza Bruma bu örneğe dahil olabilir

Fernando ve Semih arasında Semih'i tercih ettirecek en önemli şey hava topları olur.

Büyük şanssızlık gerçekten iki stoperin birden cezalı olması.

Ancak kadıköy deplasmanı öncesi olacak şey.

Ahmet aslında G.birliğinde fena durmuyordu bize gelince saldı iyice kendini

Kiraya vermek lazım seneye top oynayıp geri gelsin.Aklıma bu tarz Ümit Karan geliyor.Sanırım Ankaraspor'a gitmişti geldiğinde bambaşka biriydi.Keza Bruma bu örneğe dahil olabilir

Kendini saldi evet bu kismen dogru cünkü en önemli faktör bu adam bizim seviyemizden cok ama cok uzak bir futbolcu. Genclerbirliginde iyi oynamasi pek bir sey ifade etmiyor cünkü oynadigi takim kapali oynayan bir takim, yani bizim gibi savunmayi ileride kuran bir takimda yapamayacagi daha alinmadan belliydi. Bunlari söyleyince hep bana kiziyorsunuz Anadolu dan topcu alinmaz tarzinda konustugum icin ama iste sonuc ortada.

Benzeri Sadik denen kazma icin de gecerli mesela, Malatya da oynarken burada da bayagi istenen bir adamdi, bizim almamizi isteyen adamlar Sadik Fener'e gittikten sonra Sadik ile dalga gecmeye basladilar. Böyle yeteneksiz adamlarin büyük takimlarda tutunma ihtimali cok ama cok düsük, bir kere oyun tarzlari cok farkli. Defansif veya gömülü oynayan ve top yüzdesi düsük olan takimlarda oynamak farkli, bizim gibi acik ve ofansif oynayan ve top alisverisi cok daha yüksek olan ve baski kuran bir takimda oynamak bambaska birsey.

Bana kalirsa ben hic bir zaman yerli stoper almam, yani en azindan Türkiye den almam. Ülkemizde futbol ve daha önemlisi pozisyon bilgisi en düsük olan mevkii stoperdir muhtemelen, cogu stoperlerimiz daha nerede durup durmayacaklarini bile bilmiyorlar cünkü ögretmiyorlar. Illa yerli stoper alacaksan yurt disinda yetismis yerli stoper alacaksin.

Geri
Üst Alt