- 29 Haziran 2015
- 34.735
- 28.280
- 2.083
Beraberlik de ipler yine Akbil'in elinde olur alıp işi bitirmeliyiz, kazanmamız lazım kesinlikle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beraberlik nasil iyi sonuç? Bitime az kalmis, başak puan kaybetmez. Bu şans bidaha gelmez. Bügün yenersek büyük ihtimal sampiyon oluruz, ipleri aliriz. Beraberlikte ipler başagin elinde olacak!Şurdan alınacak bir beraberlik her şeyi değiştirir...
Sakin oynayıp oyunu sürekli soğutmamız lazım...
Basaksehir 1 kere daha puan kaybeder.Beraberlik nasil iyi sonuç? Bitime az kalmis, başak puan kaybetmez. Bu şans bidaha gelmez. Bügün yenersek büyük ihtimal sampiyon oluruz, ipleri aliriz. Beraberlikte ipler başagin elinde olacak!
Basaksehir 1 kere daha puan kaybeder.
Beraberlik cok önemli
Kaybedecek.Ya kaybetmezse?
Kaybedecek.
Rize ve sivas canını yakar.
En kötü yenilmeyeceksin cok önemli
Benim rüyamı şimdi anlatmayım... +18'e girernasil rüyalar görüyorsunuz yavotobüs duraginda beklerken biri arabadan inip beni dövmeye kalkmisti en son rüyamda
Katilmiyorum renktaş. Belkilerle olmaz bu iş. Yenmek için oynamaliyiz. Bizimde zor maclarimiz var. İpler bizim elimizde iken biz o maclari aliriz!Basaksehir 1 kere daha puan kaybeder.
Beraberlik cok önemli
Bende kazanacagımızı düsünüyorum. Ama kazanamıyorsan kaybetme klisesi varya, heh iste sanki bu mac icin kullanılmısKatilmiyorum renktaş. Belkilerle olmaz bu iş. Yenmek için oynamaliyiz. Bizimde zor maclarimiz var. İpler bizim elimizde iken biz o maclari aliriz!
Ha 5, ha 6 puan fark. İpler başakda olacak.
Eskisi gibi degil artik beyler az cok psikolojik ezikligi atlattik
Gecen sezon mesela galibiyeti kacirdik,hamzaoglu ile yine ayni sekilde galibiyeti kacirdik 1-1 biten macta
Biz diyoruz nezaman kazanacaz diye ama rakip te kaybetme korkusu da var,birde simdi durumlari da ortada baski olacak onlarda
İnş kazanırız yaaa, offfff ulannn offffff!Bende kazanacagımızı düsünüyorum. Ama kazanamıyorsan kaybetme klisesi varya, heh iste sanki bu mac icin kullanılmıs
her maci kazanirsak sampiyonuz. denklem bu kadar basit yani. erzurumu yenseydik bugün beraberlik hakkimiz vardi. onu orada yitirdik.Beraberlik de ipler yine Akbil'in elinde olur alıp işi bitirmeliyiz, kazanmamız lazım kesinlikle.
Ilk 30 dk baskı yiyecegiz buna alısın simdiden. Hatta belki 1-2 gol bile yeriz. Moral bozmaya gerek yok, oyunun kontrolünü elimize alacagız ikinci yarı. Oyuncular sahada cökmesin yeterkiİnş kazanırız yaaa, offfff ulannn offffff!
Buna katılmıyorum.Daha ilk devrede ölmüş bitmiş Fener'e 2-0'dan maçı verdik,az daha yeniliyorduk hatta.Kadıköy'de kazanmadan,birkaç sezon üst üste Fb maçlarından en kötü ihtimalle 3-4'er puan almadan psikolojik üstünlük onlardan bize geçti diyemeyiz.