Şurdan alınacak bir beraberlik her şeyi değiştirir...
Sakin oynayıp oyunu sürekli soğutmamız lazım...
Beraberlik nasil iyi sonuç? Bitime az kalmis, başak puan kaybetmez. Bu şans bidaha gelmez. Bügün yenersek büyük ihtimal sampiyon oluruz, ipleri aliriz. Beraberlikte ipler başagin elinde olacak!

İlk 15-20 dk oyunu soğutmak gerek. Daha sonra Fener'in başlangıç şevki kırılır.

Eskisi gibi degil artik beyler az cok psikolojik ezikligi atlattik

Gecen sezon mesela galibiyeti kacirdik,hamzaoglu ile yine ayni sekilde galibiyeti kacirdik 1-1 biten macta

Biz diyoruz nezaman kazanacaz diye ama rakip te kaybetme korkusu da var,birde simdi durumlari da ortada baski olacak onlarda

4 yediğimiz trabzon maçında belhanda kırmızı görüp çıkmıştı. 2. yarıdaki trabzon maçı öncesi Belhanda kendini affettimek icin bugün şov yapacak gibi hissediyorum demiştim ve 2 gol atmıştı o gün Belhanda.
İlk yarıda ki fener maçına bakınca maç sonu Belhanda'ya yapılanlar çıkan kavga ve olayın Belhanda odaklı çıkması yine bu maç adına umutlandırdı beni. Bugün Belhanda'dan intikamını almasını bekliyorum. Hadi bakalım inşallah.

Katilmiyorum renktaş. Belkilerle olmaz bu iş. Yenmek için oynamaliyiz. Bizimde zor maclarimiz var. İpler bizim elimizde iken biz o maclari aliriz!

Ha 5, ha 6 puan fark. İpler başakda olacak.
Bende kazanacagımızı düsünüyorum. Ama kazanamıyorsan kaybetme klisesi varya, heh iste sanki bu mac icin kullanılmıs

Eskisi gibi degil artik beyler az cok psikolojik ezikligi atlattik

Gecen sezon mesela galibiyeti kacirdik,hamzaoglu ile yine ayni sekilde galibiyeti kacirdik 1-1 biten macta

Biz diyoruz nezaman kazanacaz diye ama rakip te kaybetme korkusu da var,birde simdi durumlari da ortada baski olacak onlarda

Buna katılmıyorum.Daha ilk devrede ölmüş bitmiş Fener'e 2-0'dan maçı verdik,az daha yeniliyorduk hatta.Kadıköy'de kazanmadan,birkaç sezon üst üste Fb maçlarından en kötü ihtimalle 3-4'er puan almadan psikolojik üstünlük onlardan bize geçti diyemeyiz.

Buna katılmıyorum.Daha ilk devrede ölmüş bitmiş Fener'e 2-0'dan maçı verdik,az daha yeniliyorduk hatta.Kadıköy'de kazanmadan,birkaç sezon üst üste Fb maçlarından en kötü ihtimalle 3-4'er puan almadan psikolojik üstünlük onlardan bize geçti diyemeyiz.

Psikolojiden olmadı ki o yorulduk, fizik olarak düştük haliyle maç gitti orda Rize maçında da aynısı oldu.

Geri
Üst Alt