fark yiyeceğimiz güne yakşalıyoruz

44199

bursa macinda 2-0 dan sonra ceza yiyenlerdenim. takim karakter gösterdi o macta.aynisini bu macta bekliyorum. ister geriye düselim ister öne gecelim maci birakmadan son düdüge kadar kosmaliyiz.

whoscored skor tahmininde fb lehine 3-1 vermiş :/

ilk 15-20 dakika fb saçma bir şut ve 1-0
20-45 arası top galatasaray’da gs baskıyı kuruyor ama ataklar cılız. onyekuru kapalı savunmada bir işe yaramazken, diagne kalabalık fb defansı arasında eziliyor.
45-55 arası fb uydurma bir penaltıyla durumu 2-0 yapıyor.
70 civarı ya duran toptan ya da bir penaltı golüyle farkı 1’e indiriyoruz.
takım tam morallenmişken ya araplardan biri direkt, ya da ndiaye çift sarıdan atılıyor ve 10 kişiyiz
85 civarı fb kontradan 3’ü buluyor
son dakikalarda saha karışıyor ve gs’den 2 fb’den 1 kişi kırmızı kartla oyun dışı kalıyor.
maç sonu sosyal medyada maç 2-1’ken kırmızı gören gsli topçu gs taraftarı tarafından (evet tarafından) linç edilirken, fbliler caps vs goygoy :/

tek umudum ülkeyi seçim gündeminden uzaklaştırmak adına bütün gündemin odağını kaydırmak için gs galibiyetinin tasarlanması.
onun dışında ms çok net 3-1

bari kalan haftalarda sorun yaşamamak adına fazla kart görmesek :/

Eğer ki Başakşehir cumartesi akşamı 3 puanı alır ve Kadıköy'e 9 puan farkıyla çıkarsak, bizimkiler pas bile yapamaz.
Başakşehir yenilirse, pek umudum yok ama bir nebze maça sağlam çıkıp oynarlar belki.

Tahminim halen berabere biteceği yönünde.

Erken gol bulursak stadı başlarına yıkarız. Islıklanan oyuncular ile altından kalkamazlar maçın.Bu maç için tek endişem ali beyin seçime gitmesi olacaktır.

Fbnin maçlarına bakılırsa ilk 15 dk baskı yapmaya çalışıyorlar. Eğer rakip bu baskıya karşılık veremezse aynı küçük takımlarda olduğu gibi bu baskıyı daha da devam ettirmeye çalışıyorlar. Onyekuruyu ne kadar sevmesem de bu baskıyı kıracak ilk isimlerden biri olur. Takım olarak fazla gömülmeden fbyi karşılar ve boş alanları iyi değerlendirirsek erkenden oyun dengesini sağlarız. Özellikle 60-65ten sonra fbde hem fiziksel hem de mental çöküş başlıyor. Oralara kadar saçma sapan bir gol yemezsek galibiyet şansımız önemli derecede artar. O saçma golün geleceği isimler isla ve hak olur. Şu iki apaçiye gözünüzü seveyim dikkat edin de yine saçma sapan yenilmeyelim şurada. Diagne bu maç bence pek etkili olamaz, adam pas oyununda hiç yok. Mitroglu oynamalı

Stoperler yok
Deplasman
Deplasman kadiköy
Palabiyik denilen tescilli GS düsmani+ fbli hakem

4-0 felan bekliyorum.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında son 10 sezonda yapılan maçlarda en fazla golü Alex de Souza attı. Brezilyalı yıldız, Galatasaray derbilerinde 6 kez rakip fileleri havalandırdı.

3 Wesley Sneijder
3 Selçuk İnan

Francesco Toldo ve Stefan Effenberg, Fenerbahçe x Galatasaray derbisini izlemek için İstanbul'a geliyorlar

D327NHrX4AAqID5.png

D327R5RWsAA2Jt7.png

Geri
Üst Alt