Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.887
- 37.514
- 2.773
Kendini saldi evet bu kismen dogru cünkü en önemli faktör bu adam bizim seviyemizden cok ama cok uzak bir futbolcu. Genclerbirliginde iyi oynamasi pek bir sey ifade etmiyor cünkü oynadigi takim kapali oynayan bir takim, yani bizim gibi savunmayi ileride kuran bir takimda yapamayacagi daha alinmadan belliydi. Bunlari söyleyince hep bana kiziyorsunuz Anadolu dan topcu alinmaz tarzinda konustugum icin ama iste sonuc ortada.
Benzeri Sadik denen kazma icin de gecerli mesela, Malatya da oynarken burada da bayagi istenen bir adamdi, bizim almamizi isteyen adamlar Sadik Fener'e gittikten sonra Sadik ile dalga gecmeye basladilar. Böyle yeteneksiz adamlarin büyük takimlarda tutunma ihtimali cok ama cok düsük, bir kere oyun tarzlari cok farkli. Defansif veya gömülü oynayan ve top yüzdesi düsük olan takimlarda oynamak farkli, bizim gibi acik ve ofansif oynayan ve top alisverisi cok daha yüksek olan ve baski kuran bir takimda oynamak bambaska birsey.
Bana kalirsa ben hic bir zaman yerli stoper almam, yani en azindan Türkiye den almam. Ülkemizde futbol ve daha önemlisi pozisyon bilgisi en düsük olan mevkii stoperdir muhtemelen, cogu stoperlerimiz daha nerede durup durmayacaklarini bile bilmiyorlar cünkü ögretmiyorlar. Illa yerli stoper alacaksan yurt disinda yetismis yerli stoper alacaksin.
Ozan, Merih, Çağlar ?