Kendini saldi evet bu kismen dogru cünkü en önemli faktör bu adam bizim seviyemizden cok ama cok uzak bir futbolcu. Genclerbirliginde iyi oynamasi pek bir sey ifade etmiyor cünkü oynadigi takim kapali oynayan bir takim, yani bizim gibi savunmayi ileride kuran bir takimda yapamayacagi daha alinmadan belliydi. Bunlari söyleyince hep bana kiziyorsunuz Anadolu dan topcu alinmaz tarzinda konustugum icin ama iste sonuc ortada.

Benzeri Sadik denen kazma icin de gecerli mesela, Malatya da oynarken burada da bayagi istenen bir adamdi, bizim almamizi isteyen adamlar Sadik Fener'e gittikten sonra Sadik ile dalga gecmeye basladilar. Böyle yeteneksiz adamlarin büyük takimlarda tutunma ihtimali cok ama cok düsük, bir kere oyun tarzlari cok farkli. Defansif veya gömülü oynayan ve top yüzdesi düsük olan takimlarda oynamak farkli, bizim gibi acik ve ofansif oynayan ve top alisverisi cok daha yüksek olan ve baski kuran bir takimda oynamak bambaska birsey.

Bana kalirsa ben hic bir zaman yerli stoper almam, yani en azindan Türkiye den almam. Ülkemizde futbol ve daha önemlisi pozisyon bilgisi en düsük olan mevkii stoperdir muhtemelen, cogu stoperlerimiz daha nerede durup durmayacaklarini bile bilmiyorlar cünkü ögretmiyorlar. Illa yerli stoper alacaksan yurt disinda yetismis yerli stoper alacaksin.

Ozan, Merih, Çağlar ?

Fenerbahçe'den bize en tehlikeli olacak adam bence Isla.

Şu maç geçsede kurtulsak yaff, heryerde sürekli "20 yıl" muhabbeti, bıktık anasini satayim. Yok şu futbolcu hic galibiyet gorememis, yok bu başkan hiç galibiyet görememiş, yeter ya!

Eğer deplasman maçlarını yenene kupa verselerdi biz onlara her sene sokarız, ama kendi götlerinden boş boş istatistik kasıyor şerefsizler!

D3zUZGPW4AEQUFV.jpg:large

Bu maç sinirden duvarları yumruklamış idim.
Yillardir söyle bir ic saha oyunu göremedik diyebilecegimiz bir mac olmasina ragmen attigimiz tek golü de frikikten attik. Necati ve Aydin'in kacirdiklari inanilir gibi degildi. 6-7'den asagi bitmeyecek maci alamamistik. Masayi yumruklamistim sinirden..

Yillardir söyle bir ic saha oyunu göremedik diyebilecegimiz bir mac olmasina ragmen attigimiz tek golü de frikikten attik. Necati ve Aydin'in kacirdiklari inanilir gibi degildi. 6-7'den asagi bitmeyecek maci alamamistik. Masayi yumruklamistim sinirden..

Stoch golü attığında önümde ki hayvan fenerli plastik sandalyenin üstüne çıkmıştı, bende sinirden sandalyesinin ayağına vurup kırmıştım yere düşmüştü.

3-1 kazandığımız maçtan bile çok çok daha iyi oynadığımız maçtı.

Hatta Johnson'ın golüyle yenildiğimiz o maçtan sonra gördüğüm en dominant Fener maçımızdır.

Bu mac oyle bir mac ki 3 şom agizli bile yanilmaz bu sefer.Ilk tahminlerini tuttururlar.

D3t1GpTXsAA9xOH

D3t0NB1W4AIUEY6

kazanmak için elinizden geleni yapacaksınız. diagne bu maçta da umursamaz tavırlarla sahada takılırsan florya'ya gelme sakın.

Geri
Üst Alt