Ulan icimde bir his var ama söylemeye korkuyorum

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

44220

Maci kafamda oynadim bu hafta defalarca. Hic kazanabilecegimiz bir senaryo aklima gelmedi. Hep Semih penalti yaptiriyor, fernando orta sahada cok kritik top kaybi yapiyor kontradan yiyoruz, Diagne her aldigi topu eziyor, Belhanda sinirlenip macin 23. dk sinda kirmizi kartla atiliyor.

6-0 yenilmek tesaduftur ancak 20 senedir galibiyet alamamak tesaduf degildir. Bir bokluk var o statta. Neler kacti neler o statta. Sadece burakin kacirdigi aklima yuzde yuzluk 3 pozisyon geliyor. Neden olmuyor bilmiyorum ama olmuyor. Herseyde bilimle aciklanmaz.

3-1 bitecek maalesef...

Belki ayi oynamazsa sansimiz olur. Yoksa hem deplasman hemde Kadiköy = garanti yenilgi

Maci kafamda oynadim bu hafta defalarca. Hic kazanabilecegimiz bir senaryo aklima gelmedi. Hep Semih penalti yaptiriyor, fernando orta sahada cok kritik top kaybi yapiyor kontradan yiyoruz, Diagne her aldigi topu eziyor, Belhanda sinirlenip macin 23. dk sinda kirmizi kartla atiliyor.

6-0 yenilmek tesaduftur ancak 20 senedir galibiyet alamamak tesaduf degildir. Bir bokluk var o statta. Neler kacti neler o statta. Sadece burakin kacirdigi aklima yuzde yuzluk 3 pozisyon geliyor. Neden olmuyor bilmiyorum ama olmuyor. Herseyde bilimle aciklanmaz.
Kafanda nasıl oynadın?

Sanırım galibiyete en çok yaklaştığımız ve en iyi oynadığımız maç buydu.. Hagi'nin ilk maçıydı.

Passoligsiz son Kadıköy deplasmanı. Sonrasında deplasman yasakları başlamıştı.

Biletler Sami Yen'de numaralının altında satışa çıkmıştı. Gece 12'de sıraya girip ertesi gün öğlen saat 1 gibi bileti elime aldığımda yorgunluktan düşüp bayılacaktım neredeyse.

Bu maçın Kadıköy'e gidiş hikayesi de çok güzeldi. Sokaktan E5'e çıkmıştık. Bir ara köprüyü yürüyerek geçmeye niyetlenmedi değil insanlar. :D

Güzel gündü gerçekten.

Meşhur 'Beşiktaş seninle ölmeye geldik' kontrası da bu deplasmanda yayılmıştı tribüne...

9 sene olmuş neredeyse.

:-)

Geri
Üst Alt