Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.905
- 1.648
Sanırım galibiyete en çok yaklaştığımız ve en iyi oynadığımız maç buydu.. Hagi'nin ilk maçıydı.
Sabri'nin yaptigina nasil penalti cikmamis yaw

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanırım galibiyete en çok yaklaştığımız ve en iyi oynadığımız maç buydu.. Hagi'nin ilk maçıydı.

SUS lan susUlan icimde bir his var ama söylemeye korkuyorum
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
semihten bi nane olmazda ahmete biraz gaz verirsek 1 ihtimal siritmaz. semih umutsuz vaka...semih oynayacağına çalık oynasın bjk macında fena degildi inş hata yapmaz :confused:
Son harfine kadar katıldığım bir post...O çok sevdiği zurnayı bir tarafına monteleyip postalamak lazım bunu.
Ulan icimde bir his var ama söylemeye korkuyorum
Bir kere de pozitif ol be Allahın adamı!3-1 bitecek maalesef...
Belki ayi oynamazsa sansimiz olur. Yoksa hem deplasman hemde Kadiköy = garanti yenilgi
Kafanda nasıl oynadın?Maci kafamda oynadim bu hafta defalarca. Hic kazanabilecegimiz bir senaryo aklima gelmedi. Hep Semih penalti yaptiriyor, fernando orta sahada cok kritik top kaybi yapiyor kontradan yiyoruz, Diagne her aldigi topu eziyor, Belhanda sinirlenip macin 23. dk sinda kirmizi kartla atiliyor.
6-0 yenilmek tesaduftur ancak 20 senedir galibiyet alamamak tesaduf degildir. Bir bokluk var o statta. Neler kacti neler o statta. Sadece burakin kacirdigi aklima yuzde yuzluk 3 pozisyon geliyor. Neden olmuyor bilmiyorum ama olmuyor. Herseyde bilimle aciklanmaz.
Stoch golü attığında önümde ki hayvan fenerli plastik sandalyenin üstüne çıkmıştı, bende sinirden sandalyesinin ayağına vurup kırmıştım yere düşmüştü.
2-2 lik maçta direkten dönen top olmasa Barosun katılırdım da öyle güzel dakikada olduydu ki girse maç bitecekti,en çok bu maçta yaklaştık bence galibiyete.Sanırım galibiyete en çok yaklaştığımız ve en iyi oynadığımız maç buydu.. Hagi'nin ilk maçıydı.
Sadık attı 6 olduUlan icimde bir his var ama söylemeye korkuyorum