En son aldığımız Kadıköy galibiyetinin tarihi 22 Aralık 1999. Üstünden 19 yıl, 3 ay, 22 gün geçmiş. Koca bir nesle bir Kadıköy galibiyeti borçlusunuz.

gecen sene yine bu macta aynı cümleyi yazmıstım o gecekondu da bizim takım oyuncuları taraftarla aynı hırsa ve inanca sahip olmaıgı sürece galibiyet mucize

Sampiyonluk maci olmustur. Artik bütün ipler elimizde.
Alirsak sampiyonlugun en büyük adayi oluruz birden, kaybedersek hem sampiyonluk gider hemde ikincilik tehlikeye girer.
Bu kez yenemeyeceksek ne zaman yenecegiz?

Çok gamsız oyuncularımız var, sahaya olumlu yansıyacaktır :D

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Wesley Sneijder burada olaydi bu gece çok dert etmeden uyuyabilirdik.

Ah wesley

44266

44267

Fener baskili baslayacaktir

Marcao ve luyindama olsa bu baskidan pas ile cikardik ama simdi bambaska bi plan ile oynariz

Gecen sezon kadikoyde 0-0’a kilitledigimiz veya Benfica deplasmaninda ki oyun planimizi uygulamak dogru olur

En son aldığımız Kadıköy galibiyetinin tarihi 22 Aralık 1999. Üstünden 19 yıl, 3 ay, 22 gün geçmiş. Koca bir nesle bir Kadıköy galibiyeti borçlusunuz.

valla ben orda kupa kaldirdiklari gun o borcu sildim .

Yarin yenerlerse guzel bir hediye verecekler bana, hem sampiyonluk icin hem de proje takimina mudahale icin.

Son yılların en zor Kadıköy deplasmanına gideceğiz.

Adamlar oyun olarak az çok toparlandı ve bütün sezonun tek Kalan hedefleri bizi yenmeleri kalmış ellerinde.

Çok sert mücadele edecekler. Sakin kalıp öne geçip bide skoru koruya bilirsek uzun bir süre bunlar maçı 8-9 kişi ile bitirir maçı

Nevzat Dindar: "Galatasaray otel yerine Florya tesislerinde kampa girdi.. Keyifler yerinde.."

Hadi Allahım mevzuyu biliyorsun

Yarin bu konusma kanallarda dolasacak meger bu maglubiyeti kastetmis diye.

.

Aslinda oraya rahat gitmemiz lazim, evet eksik cok bizde ama rakibin eksikleri bizden on misli. Defanslari rezil, kolay dagilan bir takim fenerbahce. Rakipten korkmayacaksin, varini yogunu sahaya vereceksin. Yarin takim olarak oynarsak iyi bir sonucla doneriz. Ama asil soru bu olmali, fatih terim orda kazanmak icin ne yapacak ve sahaya nasil bir 11 ile baslayacak. Yarin kazanirsak yada kaybedersek hocanin payi 90% bence

Geri
Üst Alt