D38w4ehWkAULcQq

Sahne senin Ziagne

HEM 20 SENELİK UĞURSUZLUĞU BİTİRMEK HEMDE BASAKSEHIRIN KAYBETTİĞİ BİR HAFTADA PUAN FARKINI RESMEN BİTİRMEK İÇİN ÇIKACAĞIZ SAHAYA .HER DERBİNİN ANLAMI BÜYÜK OLUR AMA BUNUN ÇOK DAHA BÜYÜK ! HER OYUNCUMUZUN YÜZDE 1500ÜNÜ VERMESİ LAZIM ÇÜNKÜ SEZONUN EN KRITIK AKŞAMI OLACAK ! BİRGÜN ZATEN BU SERİ BİTECEK AMA UMARIM SERİNİN BİTECEĞİ GÜN BUGÜNDÜR. HAYDİ FATİHİN ASLANLARI ! ÇIKIN SAHAYA VE BİR COK SEYE NOKTA KOYUP YEPYENİ BİR TARİH YAZIN ! YAPARSINIZ ÇÜNKÜ BİZ SİZE YÜREKTEN İNANIYORUZ ! ALLAH UTANDIRMASIN

#BugünGünlerdenGALATASARAY
#DerbyDay
#RakipFenerbahçe #Hedef22 #SaldırGALATASARAY

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

HEM 20 SENELİK UĞURSUZLUĞU BİTİRMEK HEMDE BASAKSEHIRIN KAYBETTİĞİ BİR HAFTADA PUAN FARKINI RESMEN BİTİRMEK İÇİN ÇIKACAĞIZ SAHAYA .HER DERBİNİN ANLAMI BÜYÜK OLUR AMA BUNUN ÇOK DAHA BÜYÜK ! HER OYUNCUMUZUN YÜZDE 1500ÜNÜ VERMESİ LAZIM ÇÜNKÜ SEZONUN EN KRITIK AKŞAMI OLACAK ! BİRGÜN ZATEN BU SERİ BİTECEK AMA UMARIM SERİNİN BİTECEĞİ GÜN BUGÜNDÜR. HAYDİ FATİHİN ASLANLARI ! ÇIKIN SAHAYA VE BİR COK SEYE NOKTA KOYUP YEPYENİ BİR TARİH YAZIN ! YAPARSINIZ ÇÜNKÜ BİZ SİZE YÜREKTEN İNANIYORUZ ! ALLAH UTANDIRMASIN

#BugünGünlerdenGALATASARAY
#DerbyDay
#RakipFenerbahçe #Hedef22 #SaldırGALATASARAY

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lan cenabet sen niye böylesin? Truva atimisin olm sen

muslera(?)
mariano(alves)---donk(pogba)---semih(?)---linnes(alba)
ndiaye(kante)---fernando(melo)
feghouli(mahrez)---KRALhanda---onyekuru(bruma)
diagne(?)

Ne tuhaf bir durum yaw

Benim gibi uyku tutmayan milyonlarca Galatasaray taraftari var büyük ihtimal,elimizi kalbimize götürelim

Kazanacagiz insallah

B.k gibi oynamamızı bekliyorum. Birbirinden kopuk bi haber bir takım görüntüsü. Onyekuru'nun sürekli top ezdiği. Semih oynarsa bol hata yaptığı. Diagne'nin topla neredeyse buluşmadığı bir maç olacak büyük ihtimal.

Ne tuhaf bir durum yaw

Benim gibi uyku tutmayan milyonlarca Galatasaray taraftari var büyük ihtimal,elimizi kalbimize götürelim

Kazanacagiz insallah
Cok degisik duygular icindeyim. Bir yandan o sene harbiden bu sene gibi diyor. Diger yandan iki stoperimiz ve böyleliklw oyunu rahatlaran acan ikili yok+ Palabiyik tescilliGS düsmani ve fbli. Bir de moses Zajc korkutuyor beni nedense

Cok degisik duygular icindeyim. Bir yandan o sene harbiden bu sene gibi diyor. Diger yandan iki stoperimiz ve böyleliklw oyunu rahatlaran acan ikili yok+ Palabiyik tescilliGS düsmani ve fbli. Bir de moses Zajc korkutuyor beni nedense

Vallah ne yalan söyleyeyim ben herzaman tedirgin olurdum kadikoy öncesi,en iyi kadrolarla gittigimizde bile en fazla bir beraberlik cikar diye dusunuyordum ama simdi tamamen farkli

Kazanacagimizi hissediyorum,belki de basak’in kaybetmesinden dolayi da böyle hissediyor olabilirim

sabah işten dönerim. Öğleden sonraya kadar uyurum. Bütün gün bu maçı beklemek stresli bir durum.

Vurduğumuz gol ola.

Şimdi düşünüyorum da ligin ilk yarısındaki maçı kazanmış olsaydık puan farkı 4 olacaktı ve beraberlik bile bize yarayacaktı..Beraberliğin bile bize yaradığı bir durumda biz yine orada maç kazanamazdık ama şimdi durum farklı..Kazanmalıyız, kazanacağız..
Kim ne derse desin çok rezil oldular, komik durumlara düştüler, dramatik sezonlar yaşadılar ama bize karşı hep ballı oldular...Kadıköy'de galibiyetin sırrı Aziz Yıldırımdı.. Artık Aziz de yok, yarın kesin kazanırız..

Evet rüyalardan uyanalım.

Geri
Üst Alt