2 - 1 yeneceğiz Allah'ın izniyle. Müsterih olun.

Aksam maçın belli kısımlarında her iki takımdan bir tanesi digerindem daha iyi oynayacak,her zamanki gibi. Bizim kötü olduğumuz kısmı bekleyen kimi muhalif,kimi içimize sızmış kuş sempatizanları online mı ? Kuş sempatizanlarına Allahtan, akıl sağlığı ve sıhhat dilerim. Muhaliflerimiz de ,ortam olursa ki insallah olmaz,eleştirilerini maç sonuna saklayabilirse icimizdeki gerçek hainleri afişe ederiz belki..

Normalde bizim için, karşı taraf kadar önemli olmayan maç ama Başakşehir kaybedince iş daha da ciddiye bindi. Galatasaray'ın bugün orada galip gelmesi için gereken şartlar:

* Fenerbahçe her derbide direkt kartlık hareketler yapar ancak hakem normal faul yapılmış gibi davranır. Bunu gören oyuncu dan dun oynar sert faullerden çekinmez dolayısıyla zaten maç hakkıyla oynanmış olmaz. Bu hem fenerli oyuncuya takıl kafana göre mesajıdır hem de rakip oyuncuya bu hareketlere kart beklemeyin burada durum farklı başınızın çaresine bakın mesajıdır. Burada bir taraf cesaretlenir, diğer taraf zaten demoralize olur. Orada üç ayrı takımın mücadele ettiği ilk engel maalesef budur. Öncelikle hakem adil olacak. Kesin öyle olur zaten(!)

* Galatasaray futbolcusu için bu maç aslında herhangi bir deplasmandan çok da farklı değil. Bu maça aşırı doz anlam yükleyen Fenerbahçe çünkü buna ihtiyacı olan onlar. Fenerbahçe'nin ezeli rekabete dair şuanda elindeki yegane şey Kadıköy serisi. Bunu kaybetmemek için uğraşacak çünkü Galatasaray'dan daha fazla kazandığı bir kupa ve daha büyük herhangi bir başarısı yok. Galatasaray'ın Fenerbahçe derbisi olsun da kendimi göstereyim taraftarımı sevindireyim gibi bir derdi yok çünkü Galatasaray takımı taraftarına belirli aralıklarla eşsiz başarılar yaşatmıştır. Fenerbahçe'nin buna ihtiyacı var, bir haftalığına her şeyi unutturabilir çünkü. Bir hafta sonra her şey aynen devam. Sonuç olarak Galibiyet için Galatasaray oyuncusunun ekstra motivasyona ihtiyacı var, bu maçta cengaver gibi oynaması gerektiğini düşünmeli, bilmeli. Bu maçları artık sıradan maçlarmış gibi görmemeli.

* Ben olsam oyuncularıma bu şanssızlık, yok büyü var gibi şeylerin ne kadar boş olduğunu görmeleri için Galatasaray-Fenerbahçe kupa finallerini izletirim. Doksanların ortasından beri izlediğim resmi maçlarda, hatırladığım kupa finallerini düşündüğümde Fenerbahçe'nin penaltılar haricinde aldığı bir kupa hatırlamıyorum. Neredeyse 25 yıla yakın sürede oynanan final maçları. Türkiye kupasında beş finalin beşi de Galatasaray'ın müzesinde. Süper kupa finalleri, yüzyıl derbisi süper final. Fenerbahçe yalnızca penaltılara gittiyse kazanabiliyor kupayı. Eskiden hayal meyal hatırladığım maçlar var birinde Kaleci Stauce son penaltıyı kurtarınca kupaya koşuyordu galiba. Cumhurbaşkanlığı Kupası var 3-0. 1996 Saunders reyizin ibretlik golü ve Türkiye Kupası. 5-1, ardından 4 final daha oynandı neredeyse hepsini Galatasaray kazanıyordu arada bir tane penaltılarla alabildi Fenerbahçe. Bu da çok ilginç bir durum ama medyada haber olduğunu ve herhangi bir kupa finalinden önce vurgulandığını görmezsiniz. Teknik heyet ekstra motivasyon istiyorsa futbolcular bilsin ki bugün sadece 3 puanlık bir lig maçı değil aslında ucunda kupa olan bir maç.

Skor tahmini yapılacak gibi değil her şey olabilir. Başarılar Galatasaray.

Sinyor Can BARTU' yu unutmayalım. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Umarım onun için bir etkinlik yapılır. Maç içinde olmasa bile maç sonu kaptanlar forma değiştirebilir.

tekrar yaziyorum 1 3 alacaz maçı 85+ da cagnenin golüyle ali koç istifa tezahüratları inletecek papazın çayırı denen cenabet mekani

D4ECl8LWwAAwPwD.jpg

D4ECl9vW4AE9qHm.jpg

D4ECl9yX4AAGe1P.jpg

1-1432562318.jpg

A... A.... K... fenerrbahhhceee tezahüratı serbest mi mac esnasinda forumda sayın modaratörler

Az önce tv de eski maçları izledim ve azıcık kalan umudum da yok oldu.. hemen her maç akıl almaz şartlarda akıl almaz şeyler olmuş..
Kısacası biz sezonu 33 maç olarak kabul edelim.. arada alacağımız beraberlikler bonus olur..

1-3 bizde maç biraz da ben sıkayım, Diagne geldiğinden beri ilk kez top oynarsa neden olmasın

Geri
Üst Alt