Evet ben Besiktasliyim cünkü avatarimda Senol var.

Düne kadar da Kayserisporluydum cünkü Hikmet vardi, ondan önce de Erzurumluydum cünkü Egemen vardi.
siz simdiden böyle birbirinize girerseniz isimiz is. Simdiden atalim sizi konudan nasil olur?
Neyse baskan sustum. Emin ol 1 haftadir bu konu acildigindan beri izleyip okuyup onun patlamasi bu. Ben boyle gs lilerin neyse ya uzatmicam mac sonu burda gorusuruz

Ölümüne gs...

D4HuZ5JWkAEy57y

Acaba ilk yarıda hangi oyunumuz bizi eksik birakacak? Şikecilerin gollerini kim atacak?

Umarım Belhanda ve Ndiaye atılmaz. Belhanda'yı muhtemelen tahrik etmek için elinden geleni yapacaklardır ve o da bunlara genelde kayıtsız kalamıyor. Ndiaye ise kontrolsüz hareketleri ile bence diğer atılmaya aday bir oyuncu. Başta oynayacaksa Soldado ve Jailson, hatta Serdar denilen kevaşe bizim oyuncuları tahrik etmek için her ne gerekiyorsa yapacaklar. Sakin olmalıyız her ne olursa olsun. Seyirci büyük faktör ama bu seviyede oynayan oyuncuların maç başladıktan sonra tribünleri duymaması lazım.

bu maac bizim.. inanmayanlara gelecek bu mac saldir GALATASARAY

Muslera
Mariano Semih Donk Linnes
Fernando Ndiaye
Feghouli Belhanda Henry
Diagne​

Hoca benim istedigim kadroyu cikarmis. Semih oynamali diyordum.

Yedeklerimiz: İsmail, Ahmet, Selçuk, Sinan, Emre Akbaba, Mitroglou, Emre Taşdemir, Yunus Akgün, Yuto Nagatomo, Muğdat

Geri
Üst Alt