Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.677
- 8.971
- 1.698
Inaniyoruminananlardan.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Inaniyoruminananlardan.![]()
Adı ne yani, onu demek istedim. Benim kara listemdeymiş de merak ettim.
Kalede harun olursa ve penalti olursa kesinlikle Diagne kazmasi atmamali.zira az bucuk Diagneyi izleyen her kaleci kendi soluna ucar.
Ilk kez kadikoydeki bir derbide var olacak.Bu defa ümitliyim ben.Kalede Ayı olur ve bize penaltı çalınmaz bu klasikler şaşmaz bilmeniz gerekiyor artık.
Kalede Ayı olur ve bize penaltı çalınmaz bu klasikler şaşmaz bilmeniz gerekiyor artık.
Ilk kez kadikoydeki bir derbide var olacak.Bu defa ümitliyim ben.
Olsa da kaçar,hele ki temdit penaltısı falan olursa.
Arkadasa soylermisin cok lazim degil zaten banaschneider avatarli bir kardesimiz, adi aykut aydil.
adam dogru durust yazmiyor herhal. nasil engelledin yav herifi.Adı ne yani, onu demek istedim. Benim kara listemdeymiş de merak ettim.
adam dogru durust yazmiyor herhal. nasil engelledin yav herifi.
palabiyik bize penalti calmaz zaten bosverKalede harun olursa ve penalti olursa kesinlikle Diagne kazmasi atmamali.zira az bucuk Diagneyi izleyen her kaleci kendi soluna ucar.
Baba Demirören yok,Aziz yok,Volkan yok,Emre yok,Fenerin şampiyonluk veya küme düşme olayi yok.Hakemler de otursun oturdugu yerde bi zahmetVar yok değil ki mesela hakemler yine aynı.
Mudur cok dogru soyluyosun cok yazmiyorum ama inan surekli takip ediyorim. Ben digerleri gibi cakma takimina guvenmeyenlerden degilim. Eger bugun yenersek ne yuzle sevinecekler burda ?adam dogru durust yazmiyor herhal. nasil engelledin yav herifi.
valla gecen senelere gore cok rahatim. futbolcular inanmali once. su fener helva gibi. bence onlar bizden daha tedirgin. ilk yari gol yemezsek. 2. yari is bize doner. fiziken ustun oluruz.Sen inananlardan misin Baris?
aykutcum millet deplasman oyununu gorunce cok fazla umutlu olamiyor ama umutsuzda degilim ben. ilk yari geri dusmemek lazim.Mudur cok dogru soyluyosun cok yazmiyorum ama inan surekli takip ediyorim. Ben digerleri gibi cakma takimina guvenmeyenlerden degilim. Eger bugun yenersek ne yuzle sevinecekler burda ?
Olsa atarız da olmaz ki.