- 2 Nisan 2012
- 43.787
- 22.574
- 2.888
Ben Fener deplasmanlarının özetini bile izlemiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen de haklisin kardes ama sana siddetle antu yu oneririm. Orda gs yeni nasil yeneriz fln konusuyolar sende bi akıl verebilirsin meselaYoo giriste inananlarin forumu diye bir sey yazmiyor
MAL onlarEyw kardesim sana da afiyet olsun su forumda fener ezikligi yasayanlardanefret ediyorum. Biz GALATASARAYIZ abi bunu hala anlayaman insanlar var ve kendi icimizde var
yigitle survivor izlersin
Sen de haklisin kardes ama sana siddetle antu yu oneririm. Orda gs yeni nasil yeneriz fln konusuyolar sende bi akıl verebilirsin mesela
Bu yuzden ban yiceksem aga yerim gitsin.
Sen de haklisin kardes ama sana siddetle antu yu oneririm. Orda gs yeni nasil yeneriz fln konusuyolar sende bi akıl verebilirsin mesela
Mod kardeşlerim kendime destekçi arıyordum bende izlemicem o zaman. Şampiyonluk maçkndan sonraki en stres yaptığım maç. O zaman 70 lik viskiyle zor izlemiştim
Baskan biseyin kafasi degil 1 haftadir bu konuyu okuyorum artik yetti ya. Yok soyle yeniliriz boyle koyarlar sunu yapamayiz bunu ederler fln. Insanin canini skiyor o zaman bu kadar eminsen git antuya feneri öv
İçinde gezdirdin ulu Cimbom Oldboys'lu. Tebrikler.Bu yuzden ban yiceksem aga yerim gitsin.
İzle izle. Vurdulu kırdılı mis gibi. En son Kadıköy maçında duvarı yumruklamaktan 2 gün ellerim kendine gelmemişti. Ayrı bir zevk.kadıkoy deplasmanlarını 11-12 den beri izlemiyorum izleyemiyorum daha doğrusu
evdeki maçlarda bile baya stres oluyor ustumde
Ya arkadas karamsar olacak ne var biz su anda cok cok iyi takimiz onlar kumeye oynarken biz sampiyonluga oynuyoruz otesi var mi ? Buna fb gs maci olarak bak abi 3 puana ihtiyacimiz var yenrriz yeniliriz ama guvensizlik nedir yaBunda sana 100% katiliyorum. Takimimiz UEFAyi aldigi sene uzmanlar bize bu olasiligi imkansiza yakin görüyordu. Ama unuttuklari mevzu: bu takim Galatasaray. Galatasaray demek umut demek. 90 dakika destek olacagiz. Her oyuncumuza. Karamsar olmak yakismaz bize. Kume hattında olan biz degil, baskalari. Bu duruma geldiklerine gorede kendi evlerinde cok mac verdi bu sikeciler.
Bu yuzden ban yiceksem aga yerim gitsin.
Ben ona kus imasi yapmiyorum. Eger boyle dusuncesi varsa inanalarin yaninda degil karsi tarafta yorum yapsinkisiden kisiye degisiyor bence. admine kus imasi yapsaydin götünden kan alirlardi muht.
Allah’in adaleti sasmaz, bjk basaki biz fbyi yenecegiz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi