Mod kardeşlerim kendime destekçi arıyordum bende izlemicem o zaman. Şampiyonluk maçkndan sonraki en stres yaptığım maç. O zaman 70 lik viskiyle zor izlemiştim

kadıkoy deplasmanlarını 11-12 den beri izlemiyorum izleyemiyorum daha doğrusu
evdeki maçlarda bile baya stres oluyor ustumde

Baskan biseyin kafasi degil 1 haftadir bu konuyu okuyorum artik yetti ya. Yok soyle yeniliriz boyle koyarlar sunu yapamayiz bunu ederler fln. Insanin canini skiyor o zaman bu kadar eminsen git antuya feneri öv

Bunda sana 100% katiliyorum. Takimimiz UEFAyi aldigi sene uzmanlar bize bu olasiligi imkansiza yakin görüyordu. Ama unuttuklari mevzu: bu takim Galatasaray. Galatasaray demek umut demek. 90 dakika destek olacagiz. Her oyuncumuza. Karamsar olmak yakismaz bize. Kume hattında olan biz degil, baskalari. Bu duruma geldiklerine gorede kendi evlerinde cok mac verdi bu sikeciler.

Her sezon bu sezon o sezon hissine kapilirdim fakat hep husran. Bu sefer hic oyle bi hissiyatim yok. Her yil neoluyorsa yine aynisi olacak hissine sahibim.

Yoksa?

Bunda sana 100% katiliyorum. Takimimiz UEFAyi aldigi sene uzmanlar bize bu olasiligi imkansiza yakin görüyordu. Ama unuttuklari mevzu: bu takim Galatasaray. Galatasaray demek umut demek. 90 dakika destek olacagiz. Her oyuncumuza. Karamsar olmak yakismaz bize. Kume hattında olan biz degil, baskalari. Bu duruma geldiklerine gorede kendi evlerinde cok mac verdi bu sikeciler.
Ya arkadas karamsar olacak ne var biz su anda cok cok iyi takimiz onlar kumeye oynarken biz sampiyonluga oynuyoruz otesi var mi ? Buna fb gs maci olarak bak abi 3 puana ihtiyacimiz var yenrriz yeniliriz ama guvensizlik nedir ya

Geri
Üst Alt