Heyecanlanmaya basladik

Beyler olumlu dusunun,kazanacagiz insallah

Kadikoy e giden taraftarimiza da buyuk is dusuyor,o dusmanca ortamda oyuncularimizin destege ihtiyaci var

Kadro belli olunca cok iyi diyen cikarsa bozusuruz bu arada pesinen soyleyeyim o baslik elestiri basligina donusmeli.

Ben her gun burdayim.Asil sen burada durma.Seni uzun zaman sonra gordum.Derbi var diye gelmissin belli ki
Uzun zamandir derken gecmise bakarsan gorursun uzun zamandir mi her zaman mi ? Su macta takimina guvenmiyorsan ne zamam guveneceksin kardes ? Unutma onumuzdeki butun maclari alirsak sampiyonuz. Yapmadik mi zamaninda yaptik gene yapabiliriz.

Ben her gun burdayim.Asil sen burada durma.Seni uzun zaman sonra gordum.Derbi var diye gelmissin belli ki
Ve ayrica ben takimima guveniyorum ve burda duruyorum. Sende biraz vicdan varsa ve takimina guvenmiyorsan burda durmamasi gereken kisi sensin kardes kusura bakma da hersey mod olmakla yetmiyor

Fenerbahçe kaybetmeze 300 lira yatırdım. Galatasaray kazanırsa manevi kazancim kaybettigim 300 liradan fazla olur. Galatasaray kaybederse de en azından ufak bir teselli meblasi cebime girer.

Geri
Üst Alt