Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.696
- 7.208
- 913
nedense bu sene geçmiş yillara kiyasla icimde kötü his yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
berabere kalirsak sampiyon olamayiz diyende sevinmesinTerim'i elestiren sampiyonluga sevinmesin, Kadiköy de galibiyete inanmayan sampiyonluga sevinmesin. Baska var mi daha.
sarper baska nickle girecek cunku. adamin 3-4 tane hesabi var
Terim'i elestiren sampiyonluga sevinmesin, Kadiköy de galibiyete inanmayan sampiyonluga sevinmesin. Baska var mi daha.

Inanmiyosan burda durma kardes kusura bakmada
serkan safakinda sen oldugun soyleniyor kulislerde. ayni kisiymissinizBu hesabım dışında 2. bir hesabım yok.
serkan safakinda sen oldugun soyleniyor kulislerde. ayni kisiymissiniz
Uzun zamandir derken gecmise bakarsan gorursun uzun zamandir mi her zaman mi ? Su macta takimina guvenmiyorsan ne zamam guveneceksin kardes ? Unutma onumuzdeki butun maclari alirsak sampiyonuz. Yapmadik mi zamaninda yaptik gene yapabiliriz.Ben her gun burdayim.Asil sen burada durma.Seni uzun zaman sonra gordum.Derbi var diye gelmissin belli ki
Napsın yazık Ne içtiyse artıkBüyük yazinca internette korku ve dehset saliyorsun ve en önemlisi hakli oluyorsun.
Ve ayrica ben takimima guveniyorum ve burda duruyorum. Sende biraz vicdan varsa ve takimina guvenmiyorsan burda durmamasi gereken kisi sensin kardes kusura bakma da hersey mod olmakla yetmiyorBen her gun burdayim.Asil sen burada durma.Seni uzun zaman sonra gordum.Derbi var diye gelmissin belli ki
Cok ictim kardes senin gibi umutsuz cekirdekci tayfa degilim.Napsın yazık Ne içtiyse artık
Afiyet şifa olsun kardeşimCok ictim kardes senin gibi umutsuz cekirdekci tayfa degilim.
benMaçı izlemeyecek olan var mı?