- 29 Haziran 2015
- 34.735
- 28.280
- 2.083
Rakip real olsa dep olsa yine içimde umut olur izlerim asıl zevk maç anında yaşanıyor kazandık kaybettik hepsi geçici böyle bir maçı izlemiyorsanız hata yapıyorsunuz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı şeyi yapmışız ben yanına başka maçlarda ekleyip parayı 300 değil 180 yatırdım.Fenerbahçe kaybetmeze 300 lira yatırdım. Galatasaray kazanırsa manevi kazancim kaybettigim 300 liradan fazla olur. Galatasaray kaybederse de en azından ufak bir teselli meblasi cebime girer.
Kim yav bu?kisiden kisiye degisiyor bence. admine kus imasi yapsaydin götünden kan alirlardi muht.
Rakip real olsa dep olsa yine içimde umut olur izlerim asıl zevk maç anında yaşanıyor kazandık kaybettik hepsi geçici böyle bir maçı izlemiyorsanız hata yapıyorsunuz.
bende zevk alamadim bu sene. dimitra icin bakiniyorum ara ara.izlenilecek gibi değil yaw 10dk dayanabildim gecen
Biz birdfuckerlar olarak gerekeni yapmalıyız.Vay arkadas bu forumda ne kadar umutsuz cakma varmis ya![]()
bunu belhanda ve diagne ye gösterin ki cossunlar
Yok abi ben anlamiyorum ne desem nafile ben iddaa ediyorum bu maci almazsak bek bu forumu birakip silicem takimima guveniyorum. Varsa baba yigit yenersek forumu mod lugu birakacak ?Biz birdfuckerlar olarak gerekeni yapmalıyız.
Adı ne yani, onu demek istedim. Benim kara listemdeymiş de merak ettim.inananlardan.![]()