Rakip real olsa dep olsa yine içimde umut olur izlerim asıl zevk maç anında yaşanıyor kazandık kaybettik hepsi geçici böyle bir maçı izlemiyorsanız hata yapıyorsunuz.

Adamların bi tek duran topları var. Bizim de hava topuna en iyi cıkan 2 adamımız yok. Bu maçtan 1 puan bile cıkmayacak mantık cercevesinde bakarsak

Rakip real olsa dep olsa yine içimde umut olur izlerim asıl zevk maç anında yaşanıyor kazandık kaybettik hepsi geçici böyle bir maçı izlemiyorsanız hata yapıyorsunuz.

Ben bunların içeride puan kaybettikleri maçların özetleri dışında hiçbir maçlarına tahammül edemiyorum.​

Yav ne gerek var mac günü milleti bölmeye.

Inanan inanir, inanmayan da inanmaz. Isteyen foruma girer isteyen girmez. Maca odaklanin böyle sacma seylere zaman harcayacaginiza.

Ben de galibiyete inanmiyorum, yine de heyecanliyim.

Sunda emin olabilirizki, skor ne olursa olsun. Cok kontrollu ve sıkıcı bir mac olacak. Butun derbilerden aklima kalan tek gerçek bu.

Ben inanmiyorum. Kazanamayiz. Bu boku yillardir topcular yedi duzeltecekse onlar duzeltecek. Bizim inanip inanmamamiz birsey degistirmez. Bos isler bunlar.

fener vodafone da 3-0 geri dustugunde sizce kac tane fenerli macin donecegine inaniyordu?

Geri
Üst Alt