Bence ikinci yarıya Emre Akbaba ile başlamamız gerekiyor hazır fener savunması kişi olarak azalmışken gölgeden çıkarak gol atabilecek bir Emre Akbaba maçın kaderini değiştirebilir

Yavaş yavaş maçın tansiyonunun yükseldiğini Belhanda 'nın sarı kartını saklayamayacağını düşünürsek ikinci yarıda Belhanda <*> Emre değişikliği gelebilir
Ya geçen hafta bağıra bağıra gelen kartı izledi teknik ekip bu maçta aynısı olur boşuna beklemeyin

ikinci yarıya belhanda-emre değişikliğiyle başlasak iyi olur kırmızı için fırsat kollayacaklar, ilerleyen dakikalarda gol gelmezse onyekuru mitroglou değişikliği yapıp 4-1-3-2 yapıp bi zahmet galibiyeti alalım şampiyonluk için..

442 oynamak suan icin intihar olur.

Orta saha bizim elimizde olmali.

Zaten fener orta saha cikaracak orta sahalaf diagneye yakin oynicak.

Haydi haydi allah aşkına fenerbahce piçleri dönsün şaşkınaaaaa

Geriye çekilip kontra atak oynama felsefemiz bence gayet işledi şimdiye kadar. Gol de yemedik, rakip de eksik kaldı. Bi bok oynadıkları yok. İlk 15 dk taraftarın ittirmesiyle pres yaptılar o kadar. Ondan sonra oyun dengelenince ne boktan bir takım oldukları ortaya çıktı.

2. yarı Allah ne verdiyse dalmamız lazım. 1 tane yesek 3 tane atarız bunlara.

Belhanda hemen çıkıp Emre Akbaba girmeli yoksa hakem ve fenerliler ilk fırsatta Belhanda'yı attırmak için her şeyi yapacaklar.

Biz sakin kalmayı becerirsek fener 9 kişi bile kalabilir.

Galibiyet istiyorum lan yeter artık çok fena gaza geldim

Yine her zaman ki gibi kız gibi oynuyoruz. Adamlar tarihinin en leş sezonu ve 10 kişi kaldılar. Mutlaka kazanıp şampiyonluğa yürümeliyiz. Ortamı gerip bizide 10 kişi bırakmak isteyecekler buna izin vermememiz lazım belhanda sarısı var çok korkuyorum ondan çıkıp emre bile girebilir yada selçuk. Fener 60 dan sonra düşer sakin ve akıllı oynamalıyız. Bu şartlarda da yenelim bi zahmet.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

eyyamın kralı dönücek 2. yarı belhanda'nın ne yapıp edilip cıkarılması lazım. Onyekuru rezil ötesi bi adam gideceği günü iple cekiyorum, Cagne iyi bence şuana kadar.

Geri
Üst Alt