Bu fenerlilerin niye bir yarısı mal diğer yarısı karaktersiz oluyor. Doğarken böyle mi çıkıyorlar piyasaya?

Bu fenerlilerin niye bir yarısı mal diğer yarısı karaktersiz oluyor. Doğarken böyle mi çıkıyorlar piyasaya?
Kendilerini farklı görüyorlar ondna böyleler. Bizim fbli akrabalar da böyle, kesinlikle futbol konuşmam onlarla çünkü farklı olayım diye gerizekalılığa bağlıyorlar

Ulan önceden bu fener 'in hayatttaki tek amacı Galatasaray 'ı yenmekti

Şimdi ise hayattaki tek amaçları Galatasaray 'a yenilmemek

Galatasaray 'a yenilmedik mi tamammm ver coşkuyu tadında çevremdeki tüm fenerliler memnun durumdan sanki kümede kalmaya oynayan benim anasını satayım

2. yarı tek kale oynadık diyen arkadaşlar biz farklı maç mı izledik? Kaç tane pozisyonun var ikinci yarıda bu da kaçar mı diyeceğin? Linnesin rakibe çarpıp direkten dışarı giden topu ve Mariano'nun direği sıyıran topu var başka da yok. 2. yarıda topu alan yanındakine verdi kanattan orta yapılacak diye onu da beceremedik.

Elimizde çok güzel bir fırsat vardı ve biz bundan yararlanamadık şimdi yeniden akbil'in puan kaybetmesini beklemek zorundayız

2. yarı tek kale oynadık diyen arkadaşlar biz farklı maç mı izledik? Kaç tane pozisyonun var ikinci yarıda bu da kaçar mı diyeceğin? Linnesin rakibe çarpıp direkten dışarı giden topu ve Mariano'nun direği sıyıran topu var başka da yok. 2. yarıda topu alan yanındakine verdi kanattan orta yapılacak diye onu da beceremedik.
Doğru yorum budur.
Ikinci yarı ne oynadık koca bir hic.

Bos bos pas al pas ver. Hakem bunların golünu iptal edemedi yine katledildik dogruda sende biraz cabala yani.

Bu mac 0-0 bitse champ. kesindi ama simdi cok zora gitti

Muhtemelen bizim topcumsular mental olarak dagilmistir agliyorlardir sok olmuslardir Kayseri macinda goururuz zaten hallerini

Ilk yarida demistim bu mac ya Belhanda ya Topal kirmizi yer diye.

Belhanda oyundan cikti ama Topal kesinlikle kirmiziyi yemeliydi ikinci yarida.

Çünkü nasıl olsa kırmızı yemiyeceğini biliyorlardı. Bu maçta bu psikoloji çok etkili oldu.
İkinci kez kırmızı görmeyiz nasıl olsa diye kırdılar bizimkilerin ayaklarını.
Tam tersi bizimkiler de temaslı oynayamadılar, çünkü en ufak faulde sarı göreceklerini biliyorlardı.

Ulan rakip 10 kişi kalmış.1-0 öne geçmişsin.Herşey senin lehine sonradan bir adet kerhane çocuğu çıkıyor ve bir çuval inciri berbat edip üzerine seni belki de şampiyonluktan edecek kararlar veriyor.Bu sezon şampiyonluk giderse Palabıyık denilen tetikçi dışarıda linç edilir.

ulan asporu izliyorum, cildiriyorum. hasan alinin pozisyonunu konusuyurolar yarim saatir. ilker de sari kart diyor. inanilir gibi degil ya. iste böyle adamlar türk futbolunu yönetiyor. ne bekliyorsunuz ki?

Hakem golden once faulu vermedi, degisiklikler kotu, berbat bir oyun oynadik, sampiyonluk sansimiz hala var tamam da, bu futbolcularda ben kazanma arzusu gormuyorum, hirs gormuyorum, ikinci yari koca 45dkda hayalet gibi gezen futbolcular gordum, cift forvet oynuyoruz ama Mariano bey orta acmamak icin yemin etmis.

Gelecek sezon hem Diagne hem de Mitroglou gitmeli, hem de orta sahayi komple yenilemeliyiz. Luyindama ve Marcao gibi hirsli ve saglam oyuncular lazim bu takima.

Ali Palabıyıka düdük astırmayan başkanım diye ortalıkta gezmesin. Bugün ki kararlar belki de şampiyonluğu çaldı. 40-50 milyon euromuzu çaldı!!!

Geri
Üst Alt