- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
tamam.birazdan gol gelir
kapatin yav tiyatro iste
rizeden puan almasini bekleyenler var
rize puan alsin 1 ay caykur avatari.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamam.birazdan gol gelir
kapatin yav tiyatro iste
rizeden puan almasini bekleyenler var
rize puan alsin 1 ay caykur avatari.
Aslında Başak yenilse bile 5'te 5 yapmamız gerekiyordu şimdi de gerekiyor.Yani başak yenilseydi bile ekstra bir puan kaybı hakkımız olmayacaktı ama yenilselerdi psikolokojik olarak biteceklerdi ama Kayseri maçında olduğu gibi uydurma penaltıyla kurtardılar hükümetsporu
Olmaz olurmu renkdas. Maglup olsalardi, olasi bir beraberliklerinde bizimde beraberlik hakkimiz dogacakti.Berabere bitmesi bile çok iyi hiç sıkıntı yok 2 puan ile 3 puan arasında gram fark yok tüm maçlarımızı yenmek zorundayız.
Pek birsey fark etmiyor yine coktuler simdi dusunmeye basladilar Galatasaray 5 maci yenerse sampiyon diyeyok ama bu macta gelecek maglubiyet bu herifleri direkt çökertirdi. Hakem desteğinin arkalarinda oldugunu tekrar teyit ettiler
Bu ne nankörlük renktaşım Rize ve Okan hoca gayet iyi maç çıkardı beklemiyordum açıkcası. Başak a top oynatmadılar kapandılar pozisyon vermediler nerdeysemaçın özeti okan sen tam bir şerefsizsin.Satılmışsın.
musa çağıran gibi şuursuz, dengesiz hareketelerlle hiç olmadık zamanda yapılamaması gereken faulleri yapıp takımını yakan oyunculara ceza vermeyen klüpler beter olsun.Buna bizde dahil.
göçek zaten köçek gibide..Asıl şerefsiz vardaki..
bunların yatacak yerii yok..
omurrgasız korkak şerefsizler..
Psikolojik olarak ne gibi bir etkisi olacak ki bunun ben onu anlamadım?İpler iki türlü de bizim elimizde.
6'da 6 gelir mi?
Beni esas dusunduren bizim Rize deplasmanindan nasil cikacagimizdir
Goztepe de bir darbe vurmali Medipol'e, Rize'ye beraberlige cikalim