STSL 18/19 H:29 | Başakşehir 1-1 Rizespor | MS | 21 Nisan

3
1
3
0
1

Şampiyon Cimbombom

4cd2c353768c5ba301c92409b77d7fec.jpg

Aslında Başak yenilse bile 5'te 5 yapmamız gerekiyordu şimdi de gerekiyor.Yani başak yenilseydi bile ekstra bir puan kaybı hakkımız olmayacaktı ama yenilselerdi psikolokojik olarak biteceklerdi ama Kayseri maçında olduğu gibi uydurma penaltıyla kurtardılar hükümetsporu

Psikolojik olarak ne gibi bir etkisi olacak ki bunun ben onu anlamadım?İpler iki türlü de bizim elimizde.

6'da 6 gelir mi?

maçın özeti okan sen tam bir şerefsizsin.Satılmışsın.
musa çağıran gibi şuursuz, dengesiz hareketelerlle hiç olmadık zamanda yapılamaması gereken faulleri yapıp takımını yakan oyunculara ceza vermeyen klüpler beter olsun.Buna bizde dahil.

göçek zaten köçek gibide..Asıl şerefsiz vardaki..
bunların yatacak yerii yok..
omurrgasız korkak şerefsizler..
Bu ne nankörlük renktaşım Rize ve Okan hoca gayet iyi maç çıkardı beklemiyordum açıkcası. Başak a top oynatmadılar kapandılar pozisyon vermediler nerdeyse

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

"Yenilselerdi bizim beraberlik hakkımız olurdu" diyen arkadaşın matematik dersine bedenci mı girmiş ?

Tinercilerin puan kaybetmesi lazım.Bide onlarla uğraşmayalım.Akbilspor bizim maça kadar daha çok puan kaybeder.

Buna da şükür. Bekliyordum ceza sahasındaki ilk harekete penaltı verileceğini. En azından maçı çevirecek zamanları kalmadı golden sonra.

Eğer şampiyon olacaksak tüm maçlarımızı kazanarak olacağız. Geçen haftanın travmasını attık. Başak'ta da görüldüğü üzere dizler titremeye başlamış. İpler tekrar bizim elimize geçti. Buradan sonra şampiyonluğu bırakırsak da bize yazıklar olsun.

Psikolojik olarak ne gibi bir etkisi olacak ki bunun ben onu anlamadım?İpler iki türlü de bizim elimizde.

6'da 6 gelir mi?

2 mağlubiyet art arda almış olacaklardı.Şimdi 1 puanı kurtarmış oldular işte.Rize maçımız bayağı zor olacak.Konya da öyle ama bence Başak bir fire daha verecek.

Yalnız şöyle de birşey var; Başakşehir maçı hafataya olsaydı Galatasaray alır geriye kalan 4 maç da BJK deplasmanı olsa artık şampiyonluğu bırakmazdı ancak Başakşehir maçı 33. haftada ve bütün maçları kazansak da 3 puan gerideyiz. Bu geride olma psikolojisi şu an beni endişelendiren tek şey.

Geri
Üst Alt