Kemal Kaynak
Sarı Üye
- 29 Haziran 2015
- 693
- 79
- 278
Arkadaşlar maalesef başak şampiyon olacak öyle hissediyorum. Kalan maçları biz hariç hep kolay. Biz de zor yeneriz onları hakemler malum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5te 5 yapacak bir takıma sahip değiliz.
RIP5 k salladım başakşehire, En azından kaybederse'de üzülmeyeceğim. İki türlüde bana yarıyo.
Ekli dosyayı görüntüle 44526
Çok bekledin demi Fatih Terim'e odaklanmaya
Bu saatten sonra oyuncularda sorumluğun çoğu.
Hoca etkisi bu final haftalarda az olur ki bunun en büyük örneğini biz yaşadık zamanında.
Konya maçı dün gibi aklımızda.Bu Gökçek diyen hakem bozuntusu halen hakemlik yapabilmesi Türkiye futbol tarihin Kara lekelerinden birisidir.
Amatör hakemler var bundan çok daha iyi her yönden.
aynen maç maç düşünmeliyiz.Su 5’te 5 muhabbetini birakin artik, onunuzdeki her mac final ve su anda en onemli maciniz konya
Tam konsantrasyonla konya macini almaliyiz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu saatten sonra oyuncular her maçı final havasında görmüyorlar ise ciddi sorunları vardır açıkçası.Elbette oyuncuların sorumluluğu büyük. ama Terim'in takımı bütün maçlara final havasında hazırlaması lazım. Oynayacağımız 5 maçın hepsinde kağıt üstünde favoriyiz. Bu fırsat kaçmaz renktaş. 22 gelmeli. Geleceğimizi kurtaracak bu şampiyonluk.
Yenilselerdi fark 2 olacakti. Haftaya berabere kalip bunlar yense bile fark 3 olacakti. Zaten bunlari yendigimiz an puanlar esitlenecekti.Basbayagi farki yok
Kaybetselerdi fark 2 olacakti, berabere kalinca ipler elimizden kacacak fark 4 olacakti
Simdi fark 3, berabere kalinca ipler elimizden kacip 5 olacak
Hicbir fark yok
konya'yı zorlanarak geçeriz de bu rize'yi zor yeneriz bence ama inş. göztepe veya sivas başak'tan puan alıp bize bir puan kaybı lüksü verecek
Sana kapak olacak çok şey varda, neyse.Oh be.
Benim gibi rize ve okan guvenmeyenelere sağlam bir kapak oldu.
Tebrikler rize