STSL 18/19 H:29 | Başakşehir 1-1 Rizespor | MS | 21 Nisan

başakşehir'in önümüzdeki sezon ki teknik direktörünü açıklıyorum john benjamin toshack'ın oğlu cameron toshack :D :D

Bence yarış son haftaya kalmaz, Başakşehir maçında düğüm çözülür. O yüzden formalite olacağını düşündüğüm son haftadaki Sivas maçını es geçiyorum.

Konya D
Bjk
Rize D
Başakşehir

En zorlanacağımiz maç Rize deplasmanı olacak.

Bu 4 final maçını al 22-19 yap
Seneye zaten başak maşak olmaz, fb'in de olacağini sanmıyorum, bjk ile yarışıp rahat bir 23 yaparız seneye de :d

Çok bekledin demi Fatih Terim'e odaklanmaya :)

Bu saatten sonra oyuncularda sorumluğun çoğu.

Hoca etkisi bu final haftalarda az olur ki bunun en büyük örneğini biz yaşadık zamanında.

Elbette oyuncuların sorumluluğu büyük. ama Terim'in takımı bütün maçlara final havasında hazırlaması lazım. Oynayacağımız 5 maçın hepsinde kağıt üstünde favoriyiz. Bu fırsat kaçmaz renktaş. 22 gelmeli. Geleceğimizi kurtaracak bu şampiyonluk.

Elbette oyuncuların sorumluluğu büyük. ama Terim'in takımı bütün maçlara final havasında hazırlaması lazım. Oynayacağımız 5 maçın hepsinde kağıt üstünde favoriyiz. Bu fırsat kaçmaz renktaş. 22 gelmeli. Geleceğimizi kurtaracak bu şampiyonluk.
Bu saatten sonra oyuncular her maçı final havasında görmüyorlar ise ciddi sorunları vardır açıkçası.

Hoca bu saatten sonra antrenmanları hazırlar... tahtaya isimleri yazar okadar.

Takımın farklı oyun anlayış çalışması yapılmaz artık zaten artık.

Motivasyon verme konusunda Fatih terimden zaten daha iyisi yok Türkiye'de.

DvB5ScgXcAAyqog.jpg

Basbayagi farki yok

Kaybetselerdi fark 2 olacakti, berabere kalinca ipler elimizden kacacak fark 4 olacakti
Simdi fark 3, berabere kalinca ipler elimizden kacip 5 olacak

Hicbir fark yok
Yenilselerdi fark 2 olacakti. Haftaya berabere kalip bunlar yense bile fark 3 olacakti. Zaten bunlari yendigimiz an puanlar esitlenecekti.
Simdi sampiyonluk icin 5'de 5 yapmaliyiz ama yenilselerdi 5'de 4 ( 4 galibiyet 1 beraberlik) yetecekti. Allah icin simdi nasil fark yok?

Başakşehir son 4 haftada 1 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet aldi toplamda 7 puan bıraktı...

Beraberlik aldığı 2 maçta da son saniye bedava penaltılarla kurtardı paçayı..

Bunların içeri de oynayacağı göztepe maçı da zor olur...Sonraki hafta sivas deplasmanı da..

Geri
Üst Alt