- 1 Haziran 2015
- 28.267
- 19.687
- 2.148
Ndiaye son haftalarda berbat oynuyor bir ayar çekmek şart
Alternatifi de yok maalesef
golde yaptığı hata felaket. o hızla geliyorsan süpüreceksin o pozisyonu. ıskalarsan dağıtırlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ndiaye son haftalarda berbat oynuyor bir ayar çekmek şart
Alternatifi de yok maalesef
Modern futbolda forvetin işi sadece gol atmak değilher maç 2 tane atsın isterse 30 atağı başlamadan bitirsin burak yılmaza da böyle sallıyodunuz 35 gol attığı sene geçin bu işleri forvetin görevi gol atmaktır
Deplasmanda yine ağzımıza edeceklerse bu maç hiç vermeselerdi penaltı menaltı.İçerde zaten bir şekilde alıyoruz.Deplasmandaki tutumları önemli hakemlerin.
penaltı penaltıydı ya
ama emre'nin pozisyona kırmızı çekebilirdi. benzer pozisyonda luyindama görmüştü.
geçen haftaki katliamdan sonra yüreği yetmedi hakemin.
var yav vurdu herifin suratınaEmre Akbabanın pozisyonunda surata temas varsa direk kırmızı. Ben verilen tekrarlardan surata geliyor mu gelmiyor mu bi türlü çözemedim. VAR çağırıp izletmeliydi
Deplasmanda yine ağzımıza edeceklerse bu maç hiç vermeselerdi penaltı menaltı.İçerde zaten bir şekilde alıyoruz.Deplasmandaki tutumları önemli hakemlerin.
fatih terimin çıkıp bu tarz bi konuşma yapması lazım maç sonuZaten işin eyyam dediğimiz kısmı bu.
Şimdi de Başakşehir ayağa kalkacak ve belki Rize maçında avantaj yakalayacak.
Benim kadıköy çöplüğünde hakkımı yeme de kardeşim bu maçtada ne yapıyorsan yap.
Yok ben göremedim numara yaptı sanki topçu. Orada surata gelse açılırdı yanağı yani hiç sanmıyorumvar yav vurdu herifin suratına