Rte nin o kindar bakan surati yerine imamoglu ve baskan yan yana .
gol gibi geldi gol gibi...

Belhanda göbeğe geçene kadar çok kötüydük Emre eksik oynatıyor takımı.

Deplasmanda yine ağzımıza edeceklerse bu maç hiç vermeselerdi penaltı menaltı.İçerde zaten bir şekilde alıyoruz.Deplasmandaki tutumları önemli hakemlerin.

penaltı penaltıydı ya

ama emre'nin pozisyona kırmızı çekebilirdi. benzer pozisyonda luyindama görmüştü.

geçen haftaki katliamdan sonra yüreği yetmedi hakemin.

Emre Akbabanın pozisyonunda surata temas varsa direk kırmızı. Ben verilen tekrarlardan surata geliyor mu gelmiyor mu bi türlü çözemedim. VAR çağırıp izletmeliydi

Kırmızı falan değil topa vuruyor adam,topalın pozisyonunda hem topu ıskalıyor hemde göğsüne tabanla vuruyordu. Burda kasıt yok. Bide topa vurduktan sonra adama çarpıyor ayağı.Yüzüne ya da tehlikeli bir yere de gelmiyor,yandan adama çarpıyor sadece. Gerizekalıların ağzına malzeme verilmiş oldu o sıkıntı.

bu takımın en büyük sorunu defans yapmak. o yüzden göbekte marcao,luyindama,fernando ve donk 4 lüsü sürekli oynamalı. ndiaye hem defansta hem hücumda ne işe yaradığı belli olmayan deli dana bi herif.

Emre akbabanin pozisyonuna kirmizi gibi diyenler kustur .

Ne kadar fanatik olursam olayim objektif bakarim emrenin pozisyonuna kirmizi diyenle futbol tartışmam ikisinin ayagıda kalkıyor ve emre topa bakıyor rakipte topa geliyor ben ayağımı kaldıran rakip bana yaklaşınca suratına temas olacak hasssktirsnler oradaaan algici ibneler gotleri tutuşuyor.

Deplasmanda yine ağzımıza edeceklerse bu maç hiç vermeselerdi penaltı menaltı.İçerde zaten bir şekilde alıyoruz.Deplasmandaki tutumları önemli hakemlerin.

Zaten işin eyyam dediğimiz kısmı bu.

Şimdi de Başakşehir ayağa kalkacak ve belki Rize maçında avantaj yakalayacak.

Benim kadıköy çöplüğünde hakkımı yeme de kardeşim bu maçtada ne yapıyorsan yap.

erman iti başakşehiri savunması için kulağına üflenmiş bi kavastır. haftalardır aynı algıyı yapmaya çalışıyor

Zaten işin eyyam dediğimiz kısmı bu.

Şimdi de Başakşehir ayağa kalkacak ve belki Rize maçında avantaj yakalayacak.

Benim kadıköy çöplüğünde hakkımı yeme de kardeşim bu maçtada ne yapıyorsan yap.
fatih terimin çıkıp bu tarz bi konuşma yapması lazım maç sonu

Geri
Üst Alt